סהרוני קולורבי עם קרם ארטישוק

סהרוני קלורבי עם קרם ארטישוק. מורן שטרום מכינה מנה ראשונה מרשימה, זריזה, מזינה וטעימה שמכינים במינימום מאמץ ובהגשה יפהפייה
סהרוני קלורבי עם קרם ארטישוק. מורן שטרום מכינה מנה ראשונה מרשימה, זריזה, מזינה וטעימה שמכינים במינימום מאמץ ובהגשה יפהפייה
  • מורן שטרום
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 385.1 קק״ל 1540.3 קק״ל
    פחמימות 5.8 גרם 23.1 גרם
    שומן 41.0 גרם 163.8 גרם
    נתרן 791.5 מ״ג 3165.9 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 4.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 14.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.6 מ״ג 70.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 265.5 מ״ג 1062.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 385.1 קק״ל 1540.3 קק״ל
    פחמימות 5.8 גרם 23.1 גרם
    שומן 41.0 גרם 163.8 גרם
    נתרן 791.5 מ״ג 3165.9 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 4.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 14.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.6 מ״ג 70.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 265.5 מ״ג 1062.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים צמחוניים
מורן שטרום
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרם ארטישוק

סהרוני קולרבי


אופן הכנה

  1. מכינים קרם ארטישוק: טוחנים בבלנדר את כל הרכיבים עד לקבלת מרקם חלק.
  2. מעבירים את הקרם לצנצנת, מזלפים מעט שמן זית לפני סגירת הצנצנת על מנת לסייע להליך השימור. (ניתן לשמור בקירור עד שבוע)
  3. סהרוני קולרביקולפים את הקולרבי ופורסים אותו במנדולינה.
  4. מכיניסים את הסהרונים למים רותחים ל-3 דקות ומעבירים אותם מיד למים קפואים למשך 3 דקות נוספות.
  5. מרכיבים: לוקחים עיגול קולורבי ובאמצע מכניסים כפית שטוחה מקרם הארטישוק.
  6. סוגרים את הקולרבי, כך שייווצר לכם חצי עיגול.
  7. מסדרים בצלחת שטוחה למנה ראשונה, בשוליים שלה לצד השני, עד שנוצר  מעין עיגול ״שמש״.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סהרוני קולורבי עם קרם ארטישוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות