בוש קאבר דסקטופ

סופלה שוקולד שתמיד מצליח

כל אחד רוצה מתכון מנצח של סופלה שוקולד, אחד כזה שהוא יכול להכין ב-5 דקות והוא הכי טעים ומוצלח שיש. איזה כיף שיש לנו אחד כזה לפנק אתכם. בתיאבון
כל אחד רוצה מתכון מנצח של סופלה שוקולד, אחד כזה שהוא יכול להכין ב-5 דקות והוא הכי טעים ומוצלח שיש. איזה כיף שיש לנו אחד כזה לפנק אתכם. בתיאבון
  • אור בן אוליאל
שמרו
כשר
64 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 18 דק׳
  • קלוריות
    357
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 356.6 קק״ל 2139.4 קק״ל
    פחמימות 31.6 גרם 189.8 גרם
    שומן 19.9 גרם 119.5 גרם
    נתרן 321.5 מ״ג 1929.3 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 29.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 11.9 גרם 71.2 גרם
    כולסטרול 120.6 מ״ג 723.4 מ״ג
    סידן 27.4 מ״ג 164.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 147.3 מ״ג 883.9 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 18 דק׳
  • קלוריות
    357
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 356.6 קק״ל 2139.4 קק״ל
    פחמימות 31.6 גרם 189.8 גרם
    שומן 19.9 גרם 119.5 גרם
    נתרן 321.5 מ״ג 1929.3 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 29.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 11.9 גרם 71.2 גרם
    כולסטרול 120.6 מ״ג 723.4 מ״ג
    סידן 27.4 מ״ג 164.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 147.3 מ״ג 883.9 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
אור בן אוליאל
X

64 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סופלה שוקולד


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. ממיסים שוקולד וחמאה יחד בפולסים במיקרוגל ומניחים בצד לצינון.
  3. מקציפים במיקסר עם וו הקצפה על מהירות גבוהה ביצים, סוכר ואבקת סוכר עד שנוצר קצף אוורירי ותפוח.
  4. מוסיפים את כל שאר המרכיבים כולל השוקולד והחמאה המומסים ומערבבים בתנועות קיפול.
  5. מעבירים לכלים אישיים ואופים כ-8 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופלה שוקולד שתמיד מצליח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (35)

Avatar

    Avatar
    תהילה ש

    מה מידת האפייה של הסופלה? הוא אמור להיות נוזלי שמוציאים אותו מהתנור?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי תהילה, הסופלה אמור להיות אפוי מבחוץ ונוזלי מבפנים

    Avatar
    ריטה יזרסקי

    שלום, אם אין לי אבקת סוכר, האם אפשר להמיר לסוכר רגיל?

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להמיר לסוכר רגיל

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות