סורבה פטל שיקרר לכם את הקיץ

תמיד חלמתם להכין גלידה לגמרי לבד בבית? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים סורבה פטל ביתי ב-5 דקות. מעטרים בעלי נענע טריים ונהנים מקינוח טבעוני ומתוק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות ו-5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים לתערובת חלקה.
  2. מעבירים את התערובת למכונת גלידה ומפעילים ליצירת סורבה. שומרים במקפיא עד ההגשה.
  3. מגישים: מעבירים את הסורבה לכוסות הגשה ומעטרים בעלי נענע ואוכמניות טריות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 99.5 קק״ל 796.4 קק״ל
פחמימות 24.8 גרם 198.8 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
חלבון 1.6 גרם 12.9 גרם
סיבים תזונתיים 7.2 גרם 57.6 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 32.7 מ״ג 261.9 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 7.0 מ״ג
אשלגן 0.3 מ״ג 2.2 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody