סנו רקע

סושי שוקולד מהפנט: שבלולי אוריאו וגבינת מסקרפונה בשני צבעים

איזו ספירלה מהממת וטעימה! מתכון קל, כיפי ומהיר להכנת סושי שוקולד מעוגיות אוריאו נפלאות וגבינת מסקרפונה עשירה
איזו ספירלה מהממת וטעימה! מתכון קל, כיפי ומהיר להכנת סושי שוקולד מעוגיות אוריאו נפלאות וגבינת מסקרפונה עשירה
  • שרית נובק
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    221
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 221.2 קק״ל 2211.7 קק״ל
    פחמימות 12.6 גרם 126.0 גרם
    שומן 17.6 גרם 176.3 גרם
    נתרן 71.4 מ״ג 713.6 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 17.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 91.5 גרם
    כולסטרול 39.5 מ״ג 395.0 מ״ג
    סידן 13.7 מ״ג 136.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 16.5 מ״ג 165.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    221
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 221.2 קק״ל 2211.7 קק״ל
    פחמימות 12.6 גרם 126.0 גרם
    שומן 17.6 גרם 176.3 גרם
    נתרן 71.4 מ״ג 713.6 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 17.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 91.5 גרם
    כולסטרול 39.5 מ״ג 395.0 מ״ג
    סידן 13.7 מ״ג 136.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 16.5 מ״ג 165.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

מתכון כזה כיפי ומרשים שאתם פשוט חייבים להכין אותו! סושי שוקולד שמכינים מעוגיות אוריאו שוקולדיות, עם המלית הלבנה והמתוקה שלהן וגבינת מסקרפונה נהדרת. משתמשים בשקית הזיפר סליידר להכנת דף ה”סושי” והכל הופך לפשוט יותר. רוצו להכין!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סושי אוריאו


אופן הכנה

  1. מפרידים את המלית הלבנה מעוגיות האוריאו ושמים אותה בקערת מיקסר.
  2. מכינים את דף העוגיות: באמצעות כותש או בלנדר, טוחנים את העוגיות לפירורים דקים ומעבירים לקערה נוספת.
  3. מוסיפים לפירורי העוגיות את החמאה המומסת ושתי כפות מגבינת המסקרפונה ומערבבים היטב.
  4. מכניסים את התערובת לשקית זיפר סליידר - סנו סושי, מרדדים במערוך לעובי אחיד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

    סושי אוריאו
    מרדדים את התערובת בתוך שקית הזיפר עם הסליידר. צילום: שרית נובק

  5. מכינים את המלית: מוסיפים לקערת המיקסר, בה יש את המלית שהופרדה מהעוגיות, את יתר גבינת השמנת ואבקת הסוכר ומקציפים לקבלת קרם יציב.
  6. מוציאים את שקית הזיפר סליידר מהמקרר, גוזרים מסביב ומחלצים את דף העוגיות.
  7. מורחים את המלית על דף העוגיות ומגלגלים לגליל, עוטפים את הגליל בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות, לצורך התייצבות.
  8. פורסים את הגליל לפרוסות ומגישים.
סושי אוריאו2
סושי אוריאו. צילום: שרית נובק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סושי שוקולד מהפנט: שבלולי אוריאו וגבינת מסקרפונה בשני צבעים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות