< רקע נינג'ה

סטייק טופו במיסו ומייפל

מתכון טבעוני, בריא ודיאטטי של אושר ואודי לסטייק טופו צרוב במרינדה מתקתקה של ג'ינג'ר, מייפל, מיסו ושום ותוספת סלט שורשים טרי עם אטריות אורז וירקות פריכים
מתכון טבעוני, בריא ודיאטטי של אושר ואודי לסטייק טופו צרוב במרינדה מתקתקה של ג'ינג'ר, מייפל, מיסו ושום ותוספת סלט שורשים טרי עם אטריות אורז וירקות פריכים
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    585
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 584.8 קק״ל 1754.4 קק״ל
    פחמימות 83.3 גרם 250.0 גרם
    שומן 16.5 גרם 49.4 גרם
    נתרן 567.8 מ״ג 1703.5 מ״ג
    חלבון 22.4 גרם 67.2 גרם
    סיבים תזונתיים 19.9 גרם 59.8 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 395.7 מ״ג 1187.2 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 1643.2 מ״ג 4929.7 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    585
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 584.8 קק״ל 1754.4 קק״ל
    פחמימות 83.3 גרם 250.0 גרם
    שומן 16.5 גרם 49.4 גרם
    נתרן 567.8 מ״ג 1703.5 מ״ג
    חלבון 22.4 גרם 67.2 גרם
    סיבים תזונתיים 19.9 גרם 59.8 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 395.7 מ״ג 1187.2 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 1643.2 מ״ג 4929.7 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סטייק טופו


אופן הכנה

  1. פורסים את הטופו לעובי ¾ ס”מ ודוקרים מספר פעמים עם קיסם. כותשים את השום. סוחטים את מיץ הלימון. חותכים את הסלק לגפרורים דקים, ומשרים במי קרח להוצאת הצבע. חותכים את הגזר לגפרורים דקים. פורסים דק את הכרוב. חולטים את השעועית במים רותחים ומסננים.
  2. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
  3. קוצצים את הבצל הירוק והבוטנים.
  4. בקערה מערבבים יחד את כל רכיבי מרינדת הטופו. מלבד הטופו ושמן הזית. משרים את הטופו במרינדה למספר שעות (אידיאלי ללילה).
  5. מסננים את הסלק ומערבבים עם שאר הירקות, עשבי התיבול והאטריות.
  6. מסננים את הטופו ושומרים את נוזלי המרינדה, אליהם מוסיפים את שמן הזית. מערבבים את הנוזלים עם הסלט.
  7. מכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית GRILL מכוונים את הטמפרטורה לגבוהה MAX, ומכוונים את הזמן ל-16 דקות. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום.
  8. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, פותחים את המכסה ומניחים את הטופו על פלטת הגריל סוגרים את המכסה וצולים 2 דקות. פותחים בזהירות את מכסה המכשיר, הופכים את הטופו וצולים עוד 2 דקות מהצד השני.
  9. מסדרים בצלחת הגשה ערמת סלט, מניחים מעל את סטייק הטופו, מפזרים את הבוטנים ומגישים.

 

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סטייק טופו במיסו ומייפל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות