-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 265.5 קק״ל 2655.2 קק״לפחמימות 38.4 גרם 383.8 גרםשומן 9.7 גרם 97.3 גרםנתרן 188.2 מ״ג 1882.2 מ״גחלבון 5.9 גרם 58.7 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 11.1 גרםשומן רווי 5.5 גרם 55.2 גרםכולסטרול 41.1 מ״ג 411.0 מ״גסידן 29.5 מ״ג 295.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 71.0 מ״ג 709.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 4.5 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה שעה ו-30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות266
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 265.5 קק״ל 2655.2 קק״לפחמימות 38.4 גרם 383.8 גרםשומן 9.7 גרם 97.3 גרםנתרן 188.2 מ״ג 1882.2 מ״גחלבון 5.9 גרם 58.7 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 11.1 גרםשומן רווי 5.5 גרם 55.2 גרםכולסטרול 41.1 מ״ג 411.0 מ״גסידן 29.5 מ״ג 295.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 71.0 מ״ג 709.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 4.5 מ״גסגור
הידעתם שלרשת המאפים האמריקאית בשם ‘סינבון’ יש כמעט אלף סניפים ברחבי העולם? אם זו לא הוכחה לכמה מושלם המאפה הזה שנראה כמו שבלול יפהפה ושחום מכוסה בגלייז מפתה, אנחנו לא יודעים מה כן!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה שעה ו-30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 266 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מילוי
-
80 גרם סוכר חום כהה
-
1 כפית קינמון טחון
ציפוי
-
150 גרם גבינת שמנת
-
30 גרם אבקת סוכר
-
3 כפות חלב 3%
-
1/2 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- מוזגים לקערה גדולה את החלב החמים מוסיפים את הסוכר, השמרים והביצה, מערבבים היטב ומניחים בצד למשך 5 דקות.
- מוסיפים לקערה נוספת גם את הקמח והמלח ומערבבים מעט.
- מאחדים בין הקמח והמלח לתערובת החלב ולשים במשך 5 דקות.
- מוסיפים לבצק שנוצר חצי מכמות החמאה המומסת.
- לשים למשך חמש דק נוספות, מכסים בשקית או ניילון נצמד ומתפיחים במשך שעה.
- מקמחים את משטח העבודה ועליו מרדדים את הבצק למלבן בעובי ס״מ.
- מברישים בשארית החמאה המומסת.
- מאחדים את הסוכר והקינמון בקערה קטנה ומפזרים בצורה שווה על הבצק.
- מגלגלים לנקניק וחותכים לפרוסות בעובי 3-4 ס״מ.
- מחממים את הנינג’ה גריל לחום של 170 מעלות.
- מכניסים את שבלולי הבצק לנינג’ה גריל ואופים במשך 20 דקות.
- מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערה קטנה, אם סמיך מדי מוסיפים מעט חלב.
- כשהסינבונים מוכנים, מחכים שיצטננו מעט ושופכים עליהם את הציפוי ומגישים.
אופן הכנה
- מוזגים לקערה גדולה את החלב החמים מוסיפים את הסוכר, השמרים והביצה, מערבבים היטב ומניחים בצד למשך 5 דקות.
- מוסיפים לקערה נוספת גם את הקמח והמלח ומערבבים מעט.
- מאחדים בין הקמח והמלח לתערובת החלב ולשים במשך 5 דקות.
- מוסיפים לבצק שנוצר חצי מכמות החמאה המומסת.
- לשים למשך חמש דק נוספות, מכסים בשקית או ניילון נצמד ומתפיחים במשך שעה.
- מקמחים את משטח העבודה ועליו מרדדים את הבצק למלבן בעובי ס״מ.
- מברישים בשארית החמאה המומסת.
- מאחדים את הסוכר והקינמון בקערה קטנה ומפזרים בצורה שווה על הבצק.
- מגלגלים לנקניק וחותכים לפרוסות בעובי 3-4 ס״מ.
- מחממים את הנינג’ה גריל לחום של 170 מעלות.
- מכניסים את שבלולי הבצק לנינג’ה גריל ואופים במשך 20 דקות.
- מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערה קטנה, אם סמיך מדי מוסיפים מעט חלב.
- כשהסינבונים מוכנים, מחכים שיצטננו מעט ושופכים עליהם את הציפוי ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (19)
האם אפשר להשתמש בקמח שמרים במקום?אם כן,מה עושים?
היי שרון, פשוט מערבבים את כל המצרכים ביחד (קודם מוסיפים את המצרכים היבשים ואז את הרטובים)
כמה שמרים יבשים?
11 גרם כפי שמצוין במתכון
הי, אפשר לקבל את המתכון בכוסות ולא בגרמים?
היי כרמי, יש באתר מתחת לכל מתכון קישור להמרת מידות ומשקלות. תוכל להיעזר בה. בהצלחה 🙂