בואו נפליג! סירות לחמנייה במילוי שקשוקה

מרק בלחם כבר כולם מכירים, אבל סירות לחמנייה במילוי שקשוקה עדיין לא טעמתם. רחלי קרוט עם מתכון מיוחד שישדרג את ארוחות הערב שלכם
מרק בלחם כבר כולם מכירים, אבל סירות לחמנייה במילוי שקשוקה עדיין לא טעמתם. רחלי קרוט עם מתכון מיוחד שישדרג את ארוחות הערב שלכם
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    472
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 471.5 קק״ל 1886.0 קק״ל
    פחמימות 22.2 גרם 88.7 גרם
    סוכר 18.4 גרם 73.7 גרם
    שומן 32.2 גרם 128.8 גרם
    נתרן 2164.3 מ״ג 8657.1 מ״ג
    חלבון 24.0 גרם 96.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 21.4 גרם
    כולסטרול 301.0 מ״ג 1204.1 מ״ג
    סידן 42.6 מ״ג 170.3 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 145.6 מ״ג 582.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    472
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 471.5 קק״ל 1886.0 קק״ל
    פחמימות 22.2 גרם 88.7 גרם
    סוכר 18.4 גרם 73.7 גרם
    שומן 32.2 גרם 128.8 גרם
    נתרן 2164.3 מ״ג 8657.1 מ״ג
    חלבון 24.0 גרם 96.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 21.4 גרם
    כולסטרול 301.0 מ״ג 1204.1 מ״ג
    סידן 42.6 מ״ג 170.3 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 145.6 מ״ג 582.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מרוקנים את פנים הלחמניות ומורחים בעזרת מברשת את דפנות הלחמנייה (מבפנים) בשמן זית. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה.
  3. אופים במשך 10 דקות.
  4. ממלאים כל לחמנייה ברוטב לשקשוקה עד 3/4 מגובהה ושוברים מעל ביצה.
  5. מפזרים גבינה בולגרית וגבינה צהובה, מסביב לחלמון, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  6. מחזירים לתנור ואופים עד שהחלבון של הביצה הופך משקוף ללבן.
  7. מפזרים מעל בזיליקום קצוץ ומגישים.
מרוקנים את הלחמניות
מרוקנים את הלחמניות

 

ממלאים ברוטב עגבניות
ממלאים ברוטב עגבניות

 

מוסיפים ביצה וגבינות
מוסיפים ביצה וגבינות

 

הערות

  • ניתן להכין את הלחמניות, אחרי האפייה עם הביצים ולשמור במקרר. לפני ההגשה מכניסים לתנור ל-5 דקות ומגישים
  • אם אתם אוהבים אוכל קצת פיקנטי אפשר לפזר מעל מעט צ'ילי גרוס
  • לא אוהבים בזיליקום? אפשר לוותר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בואו נפליג! סירות לחמנייה במילוי שקשוקה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות