בואו נפליג! סירות לחמנייה במילוי שקשוקה

מרק בלחם כבר כולם מכירים, אבל סירות לחמנייה במילוי שקשוקה עדיין לא טעמתם. רחלי קרוט עם מתכון מיוחד שישדרג את ארוחות הערב שלכם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מרוקנים את פנים הלחמניות ומורחים בעזרת מברשת את דפנות הלחמנייה (מבפנים) בשמן זית. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה.
  3. אופים במשך 10 דקות.
  4. ממלאים כל לחמנייה ברוטב לשקשוקה עד 3/4 מגובהה ושוברים מעל ביצה.
  5. מפזרים גבינה בולגרית וגבינה צהובה, מסביב לחלמון, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  6. מחזירים לתנור ואופים עד שהחלבון של הביצה הופך משקוף ללבן.
  7. מפזרים מעל בזיליקום קצוץ ומגישים.
מרוקנים את הלחמניות
מרוקנים את הלחמניות

 

ממלאים ברוטב עגבניות
ממלאים ברוטב עגבניות

 

מוסיפים ביצה וגבינות
מוסיפים ביצה וגבינות

 

הערות

  • ניתן להכין את הלחמניות, אחרי האפייה עם הביצים ולשמור במקרר. לפני ההגשה מכניסים לתנור ל-5 דקות ומגישים
  • אם אתם אוהבים אוכל קצת פיקנטי אפשר לפזר מעל מעט צ'ילי גרוס
  • לא אוהבים בזיליקום? אפשר לוותר
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 345.8 קק״ל 1383.4 קק״ל
פחמימות 2.3 גרם 9.1 גרם
שומן 28.9 גרם 115.6 גרם
נתרן 933.2 מ״ג 3732.6 מ״ג
חלבון 19.6 גרם 78.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
שומן רווי 5.0 גרם 19.9 גרם
כולסטרול 259.4 מ״ג 1037.7 מ״ג
סידן 39.4 מ״ג 157.6 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
אשלגן 137.9 מ״ג 551.4 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (4)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody