window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(‘js’, new Date()); gtag(‘config’, ‘AW-857529266’); gtag(‘event’, ‘conversion’, { ‘send_to’: ‘AW-857529266/b-74CIac_MgBELK385gD’, ‘value’: 1.0, ‘currency’: ‘ILS’, ‘aw_remarketing_only’: true });

סירות מפנקות בטעמי ילדות משודרגים: ביצים ממולאות

מנה ראשונה כייפית לנשנוש ופשוטה מאוד להכנה! חצאי ביצים קשות ממולאות בחלמון של עצמן ששודרג עם בצל, סלרי, מיונז וחרדל. מנה קלילה שכולם יאהבו על שולחן הפסח
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. חוצים בזהירות את הביצים הקשות לאורכן ומעבירים את החלמונים לקערה.
  2. מוסיפים לקערה את המיונז, החרדל, הבצל, הסלרי (לא חובה) והמלח ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
  3. ממלאים בזהירות את החלבונים בתערובת החלמונים, מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעט פלפל שחור גרוס מלמעלה.ביצים ממולאות (צילום: שאטרסטוק)
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 99.0 קק״ל 494.8 קק״ל
פחמימות 1.2 גרם 6.2 גרם
שומן 6.9 גרם 34.5 גרם
נתרן 482.7 מ״ג 2413.5 מ״ג
חלבון 8.2 גרם 41.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.9 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 3.1 מ״ג 15.7 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
אשלגן 20.2 מ״ג 101.2 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (5)

    Avatar
    אביטל לוי

    מודה שנרתעתי אבל יצא טעים מאוד

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody