סלמון צלוי עם סלט ירוק ברוטב אסייתי

משה שגב מסדר לכם ארוחת צהריים בריאה וטעימה - סלמון צלוי עם סלט ירוק ברוטב אסייתי. מנה דלה בשומנים ופחמימות שמכינים ב-20 דקות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מניחים את כל הרכיבים למעט השמן בקערת מעבד המזון וטוחנים למשחה אחידה. מזלפים את השמן בהדרגה וממשיכים לטחון. שומרים בצד.
  2. מבשלים את אטריות האורז לפני הוראות היצרן. מסננים ומערבבים עם העלים הירוקים ועם האגוזים. מתבלים את הסלט ברוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
  3. מכינים את הדג: חותכים את פילה הסלמון לחתיכות במשקל 120 גרם כל אחת.
  4. מחממים את השמן במחבת. מברישים את הדג ברוטב הסלט ומצפים בקמח. מטגנים עד שהדג מזהיב. מוציאים לנייר סופג.
  5. מניחים את הסלט המתובל בצלחת הגשה ומעליו את נתח הסלמון הצלוי.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל עלים ירוקים שאוהבים: חסה אייסברג, משי, תערובות עלים צעירים, חסה ערבית וכו'

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1334.9 קק״ל 5339.4 קק״ל
פחמימות 53.2 גרם 212.7 גרם
שומן 104.9 גרם 419.4 גרם
נתרן 1514.2 מ״ג 6056.9 מ״ג
חלבון 41.2 גרם 164.7 גרם
סיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.8 גרם
שומן רווי 12.5 גרם 50.0 גרם
כולסטרול 70.8 מ״ג 283.2 מ״ג
סידן 120.2 מ״ג 480.6 מ״ג
ברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג
אשלגן 1221.9 מ״ג 4887.7 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody