סלט ירוקים וסלמון בפונזו: שילוב מושלם של ירקות ודג נא

מוזמנים? הביאו אתכם את הסלט הזה והתשואות מובטחות. סלט אסייתי מרענן של ירוקים, עם קוביות סלמון נא ומנגו ברוטב פונזו. המלפפונים בו נכבשים בקלות ובמהירות וזה עושה את כל ההבדל!
מוזמנים? הביאו אתכם את הסלט הזה והתשואות מובטחות. סלט אסייתי מרענן של ירוקים, עם קוביות סלמון נא ומנגו ברוטב פונזו. המלפפונים בו נכבשים בקלות ובמהירות וזה עושה את כל ההבדל!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.6 קק״ל 1105.9 קק״ל
    פחמימות 141.6 גרם 424.9 גרם
    שומן 142.7 גרם 428.0 גרם
    נתרן 402.4 מ״ג 1207.1 מ״ג
    חלבון 156.9 גרם 470.6 גרם
    סיבים תזונתיים 132.8 גרם 398.3 גרם
    שומן רווי 131.7 גרם 395.2 גרם
    כולסטרול 130.3 מ״ג 390.8 מ״ג
    סידן 187.8 מ״ג 563.3 מ״ג
    ברזל 132.6 מ״ג 397.8 מ״ג
    אשלגן 400.0 מ״ג 1200.1 מ״ג
    אבץ 130.7 מ״ג 392.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.6 קק״ל 1105.9 קק״ל
    פחמימות 141.6 גרם 424.9 גרם
    שומן 142.7 גרם 428.0 גרם
    נתרן 402.4 מ״ג 1207.1 מ״ג
    חלבון 156.9 גרם 470.6 גרם
    סיבים תזונתיים 132.8 גרם 398.3 גרם
    שומן רווי 131.7 גרם 395.2 גרם
    כולסטרול 130.3 מ״ג 390.8 מ״ג
    סידן 187.8 מ״ג 563.3 מ״ג
    ברזל 132.6 מ״ג 397.8 מ״ג
    אשלגן 400.0 מ״ג 1200.1 מ״ג
    אבץ 130.7 מ״ג 392.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
מלי זיידמן
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלפפונים כבושים

רוטב


אופן הכנה

  1. חותכים את המלפפונים לפרוסות. מערבבים את כל חומרי הכבישה בקערה קטנה ומשרים את פרוסות המלפפון במשך חצי שעה במקרר. מוציאים ומסננים.
  2. חותכים את הסלמון לקוביות של חצי ס”מ ומשרים אותן בקערה קטנה עם 2 כפות רוטב פונזו במקרר במשך אותו הזמן.
  3. חולטים את פולי הסויה במים רותחים במשך 5 דקות ומסננים.
  4. מרכיבים את הסלט: חותכים את החסה בידיים לחתיכות גדולות, מוסיפים את המלפפונים, הבצל הירוק, הצנוניות, האדממה, המנגו, הפלפל החריף והסלמון עם רוטב הפונזו.

    סלט ירוקים וסלמון בפונזו 3
    חותכים את המנגו ואת האבוקדו לפרוסות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  5. מוסיפים לסלט עוד 2 כפות רוטב פונזו ואת המירין ומערבבים בעזרת ידיים נקיות.
  6. מוסיפים את האבוקדו, בוזקים מעט מלח ומגישים.

    סלט ירוקים וסלמון בפונזו 1
    סלט ירוקים וסלמון בפונזו צבעוני ובריא! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

עוד מתכונים של סלטים טעימים שאתם חייבים להכין, כאן:
סלט ירוקים וסלמון בפונזו: שילוב מושלם של ירקות ודג נא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות