סלט ניסואז עם סלמון וביצה קשה

רוצים לשדרג את ארוחת הצהריים הבאה שלכם? מכינים סלט ניסואז עם סלמון, טוויסט מגניב למתכון הצרפתי המקורי. ארוחה מאוזנת ובריאה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הביצים בסיר עם מים כ-10 דקות לדרגה ביצה קשה.
  2. חותכים את העגבניות לחצאים. קולפים את הבצל וחותכים לטבעות.
  3. חותכים את הסלמון לקוביות גדולות. חותכים את הביצים לרבעים.
  4. מחממים מחבת על אש בינונית, משמנים בתרסיס שמן ומקפיצים את הסלמון במשך כמה דקות, עד שהוא מזהיב קלות מכל הצדדים.
  5. מעבירים לקערה גדולה את כל רכיבי הסלט, למעט הביצה, מתבלים ומערבבים היטב.
  6. מערבבים היטב בקערית את רכיבי הרוטב.
  7. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
  8. מקשטים ברבעי הביצה הקשה ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 322.1 קק״ל 966.2 קק״ל
פחמימות 11.9 גרם 35.8 גרם
שומן 23.7 גרם 71.0 גרם
נתרן 742.3 מ״ג 2226.9 מ״ג
חלבון 20.2 גרם 60.6 גרם
סיבים תזונתיים 4.1 גרם 12.2 גרם
שומן רווי 5.5 גרם 16.4 גרם
כולסטרול 274.8 מ״ג 824.5 מ״ג
סידן 98.5 מ״ג 295.5 מ״ג
ברזל 3.6 מ״ג 10.7 מ״ג
אשלגן 613.8 מ״ג 1841.3 מ״ג
אבץ 2.5 מ״ג 7.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody