סלט כרוב עם פיצוחים ועשבי תיבול של משה שגב
משה שגב יודע שאתם לא אוהבים לעבוד קשה מדי כשאתם מארחים, ומשתף במתכון של סלט כרוב עם פיצוחים ועשבי תיבול. 5 דקות הכנה ואפשר להתיישב לשולחן
משה שגב יודע שאתם לא אוהבים לעבוד קשה מדי כשאתם מארחים, ומשתף במתכון של סלט כרוב עם פיצוחים ועשבי תיבול. 5 דקות הכנה ואפשר להתיישב לשולחן
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 459.7 קק״ל 1839.0 קק״לפחמימות 27.2 גרם 108.9 גרםשומן 33.1 גרם 132.5 גרםנתרן 1808.6 מ״ג 7234.3 מ״גחלבון 11.9 גרם 47.7 גרםסיבים תזונתיים 10.2 גרם 41.0 גרםשומן רווי 4.3 גרם 17.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 275.0 מ״ג 1099.9 מ״גברזל 5.4 מ״ג 21.4 מ״גאשלגן 1177.1 מ״ג 4708.5 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 8.7 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות460
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 459.7 קק״ל 1839.0 קק״לפחמימות 27.2 גרם 108.9 גרםשומן 33.1 גרם 132.5 גרםנתרן 1808.6 מ״ג 7234.3 מ״גחלבון 11.9 גרם 47.7 גרםסיבים תזונתיים 10.2 גרם 41.0 גרםשומן רווי 4.3 גרם 17.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 275.0 מ״ג 1099.9 מ״גברזל 5.4 מ״ג 21.4 מ״גאשלגן 1177.1 מ״ג 4708.5 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 8.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 460 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 כרוב סגול בינוני
-
1/2 כרוב לבן בינוני
-
1 כפית מלח דק
-
1 גזר בינוני
-
1/2 פלפל צ’ילי ירוק קטן
-
1 צרור בזיליקום
-
1 צרור כוסברה
-
1/2 כוס אגוזי קשיו קלויים
-
1/2 כוס שקדים קלויים
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- על קרש חיתוך פורסים את שני סוגי הכרוב לפרוסות דקות.
- מערבבים בקערה גדולה את שני סוגי הכרוב, מוסיפים כפית מלח ולוחצים חזק על מנת שהמלח יחדור מהר לכרוב ויגרום לנוזלים לצאת החוצה. מניחים בצד ל-5 דקות.
- קולפים את הגזר וחותכים לקוביות קטנות, אפשר להיעזר בקוצץ ירקות.
- קוצצים דק את הפלפל החריף, הבזיליקום והכוסברה.
- קוצצים גס את הקשיו ואת השקדים.
- מוסיפים את שאר הרכיבים לקערת הכרוב ומערבבים. מתקנים את התיבול ומגישים.
אופן הכנה
- על קרש חיתוך פורסים את שני סוגי הכרוב לפרוסות דקות.
- מערבבים בקערה גדולה את שני סוגי הכרוב, מוסיפים כפית מלח ולוחצים חזק על מנת שהמלח יחדור מהר לכרוב ויגרום לנוזלים לצאת החוצה. מניחים בצד ל-5 דקות.
- קולפים את הגזר וחותכים לקוביות קטנות, אפשר להיעזר בקוצץ ירקות.
- קוצצים דק את הפלפל החריף, הבזיליקום והכוסברה.
- קוצצים גס את הקשיו ואת השקדים.
- מוסיפים את שאר הרכיבים לקערת הכרוב ומערבבים. מתקנים את התיבול ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
האם אפשר להחליף את הכוסברה בפטרוזיליה?
בוודאי