-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 725.2 קק״ל 1450.4 קק״לפחמימות 88.9 גרם 177.9 גרםשומן 35.9 גרם 71.7 גרםנתרן 1200.6 מ״ג 2401.2 מ״גחלבון 9.1 גרם 18.1 גרםסיבים תזונתיים 11.5 גרם 23.1 גרםשומן רווי 4.8 גרם 9.6 גרםכולסטרול 2.1 מ״ג 4.2 מ״גסידן 255.8 מ״ג 511.5 מ״גברזל 27.0 מ״ג 54.0 מ״גאשלגן 1647.2 מ״ג 3294.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות725
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 725.2 קק״ל 1450.4 קק״לפחמימות 88.9 גרם 177.9 גרםשומן 35.9 גרם 71.7 גרםנתרן 1200.6 מ״ג 2401.2 מ״גחלבון 9.1 גרם 18.1 גרםסיבים תזונתיים 11.5 גרם 23.1 גרםשומן רווי 4.8 גרם 9.6 גרםכולסטרול 2.1 מ״ג 4.2 מ״גסידן 255.8 מ״ג 511.5 מ״גברזל 27.0 מ״ג 54.0 מ״גאשלגן 1647.2 מ״ג 3294.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.6 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 725 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט כרוב
-
1 כרוב סגול קטןחתוך לרצועות דקות
-
2 סלקים בינונייםקלופים, פרוסים לרצועות דקות
-
2 תפוחי עץ אדומים בינונייםפרוסים לרצועות דקות
-
1/2 כוס פקאנים מסוכרים
-
1 צרור עלי רוקטקצוצים
רוטב
-
1/4 כוס שמן זית עדין
-
1/4 כוס חומץ תפוחים
-
3 כפות דבש טבעי
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
1 כפית שטוחה מלח דק
אופן הכנה
- חותכים את כל הירקות ושמים בקערה.
- מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
- מוסיפים לפני ההגשה עלי רוקט, פקאנים ולבסוף את הרוטב. מערבבים היטב ומגישים מיד.
אופן הכנה
- חותכים את כל הירקות ושמים בקערה.
- מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
- מוסיפים לפני ההגשה עלי רוקט, פקאנים ולבסוף את הרוטב. מערבבים היטב ומגישים מיד.
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן