סלט מטבוחה מהיר הכנה של נוי מיארה

נוי מיארה מכינה סלט מטבוחה מהיר הכנה. סלט עגבניות ופלפלים פיקנטי עם שפע של שום שישדרג לכם כל כריך. רק חלה טרייה ליד ואתם מסודרים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את העגבניות בעזרת קולפן (אפשר גם לחרוץ X בתחתית כל עגבנייה ולהשרות כ-3 דקות בקערה עם מים רותחים).
  2. חותכים את העגבניות לרבעים (או שישיות) מכניסים למכשיר הנינג’ה פודי ומפעילים את פונקציית האידוי למשך 10 דקות. אין צורך בשמן! יש לערבב מדי פעם.
  3. מניחים את הגמבות והפלפלים מעל רשת ומניחים על גבי מכשיר הנינג’ה פודי בפונקציית גריל למשך 10 דקות.
  4. חותכים את הגמבות הצלויות לקוביות קטנות, מוסיפים את השום והעגבניות המבושלות ומפעילים שוב את המכשיר למשך 10 דקות על פונקציית אידוי באוויר חם עד שכל הנוזלים מתאדים ואין יותר נוזלים. 
  5. מוסיפים פפריקה, שמן, סוכר ומלח ומבשלים 10 דקות נוספות בפונקציית האידוי.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 429.3 קק״ל 1717.4 קק״ל
פחמימות 33.5 גרם 134.1 גרם
שומן 28.5 גרם 114.2 גרם
נתרן 1197.0 מ״ג 4788.2 מ״ג
חלבון 6.2 גרם 24.9 גרם
סיבים תזונתיים 11.5 גרם 46.0 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 11.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 107.2 מ״ג 428.6 מ״ג
ברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״ג
אשלגן 1932.4 מ״ג 7729.7 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody