< רקע נינג'ה

מטבוחה מהירה וקלה להכנה

מטבוחה מהירת הכנה וטעימה ביותר. סלט עגבניות ופלפלים פיקנטי עם שפע של שום שישדרג לכם כל כריך. רק חלה טרייה ליד ואתם מסודרים
מטבוחה מהירת הכנה וטעימה ביותר. סלט עגבניות ופלפלים פיקנטי עם שפע של שום שישדרג לכם כל כריך. רק חלה טרייה ליד ואתם מסודרים
  • Ninja
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    466
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 465.7 קק״ל 1862.6 קק״ל
    פחמימות 38.6 גרם 154.4 גרם
    שומן 25.2 גרם 101.0 גרם
    נתרן 1199.4 מ״ג 4797.8 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 31.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.7 גרם 46.7 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 79.7 מ״ג 318.7 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 1967.6 מ״ג 7870.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    466
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 465.7 קק״ל 1862.6 קק״ל
    פחמימות 38.6 גרם 154.4 גרם
    שומן 25.2 גרם 101.0 גרם
    נתרן 1199.4 מ״ג 4797.8 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 31.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.7 גרם 46.7 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 79.7 מ״ג 318.7 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 1967.6 מ״ג 7870.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

אחת התוספות האהובות בכל ארוחה משפחתית היא סלט מטבוחה. המתכון הזה, של מטבוחה בסיסית מושלמת מתבשלת באידוי, בעל טעם חזק ועשיר. למעשה, מדובר בסלט מטבוחה כל כך טעים, שלא תצליחו להפסיק לאכול אותו, אז אולי כדאי שתכינו כמות כפולה.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קולפים את העגבניות בעזרת קולפן (אפשר גם לחרוץ X בתחתית כל עגבנייה ולהשרות כ-3 דקות בקערה עם מים רותחים).
  2. חותכים את העגבניות לרבעים (או שישיות) מכניסים למכשיר הנינג’ה פודי, סוגרים עם מכסה סיר הלחץ. מפעילים את פונקציית האידוי למשך 10 דקות. בשלב הזה אין צורך בשמן! מערבבים מדי פעם.
  3. מניחים את הגמבות והפלפלים מעל רשת. מניחים על גבי מכשיר הנינג’ה פודי בפונקציית גריל למשך 10 דקות.
  4. חותכים את הגמבות הצלויות לקוביות קטנות, מוסיפים את השום והעגבניות המבושלות. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ומפעילים שוב את המכשיר למשך 10 דקות על פונקציית אידוי עד שכל הנוזלים מתאדים ואין יותר נוזלים. 
  5. מוסיפים פפריקה, שמן, סוכר ומלח ומבשלים 10 דקות נוספות בפונקציית האידוי.

 

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מטבוחה מהירה וקלה להכנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    שמואל סימן טוב

    אין קשר בין ההוראו. הכתובות ונאמרות לסרטון.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שמואל, מומלץ להיצמד למתכון הכתוב 🙂

    Avatar
    ציפי אלול

    מתכון לא ברור כלל. ממש לא לוקח 40 דקות אני כבר 3 שעות עובדת. המים לא מתאדים. עשיתי כבר כמה סבבים כדי שזה יתאדה וזה לא קורה. מתכון לא ברור ולא מפורט

    Avatar
    אורית רביב

    אחרי סעיף 2, אחרי שהעגבניות מסיימות את פעולת האידוי, ולפני ששמים בשלב 3 את הגמבות, האם צריך להוציא את העגבניות הצידה בינתיים או שהן נשארות בתוך הסיר בזמן צליית הפלפלים? תודה.

קטגוריות

אביזרים

תגיות