סלט סלק עם גבינה כחולה, אגוזים וחמוציות

איך מרשימים את האורחים בסלט משגע ב-15 דקות? פשוט מכינים סלט סלק עם גבינה כחולה, אגוזים וחמוציות עם ויניגרט חרדל ולימון
איך מרשימים את האורחים בסלט משגע ב-15 דקות? פשוט מכינים סלט סלק עם גבינה כחולה, אגוזים וחמוציות עם ויניגרט חרדל ולימון
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    762
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 762.3 קק״ל 2286.9 קק״ל
    פחמימות 51.4 גרם 154.1 גרם
    שומן 49.6 גרם 148.8 גרם
    נתרן 1920.0 מ״ג 5759.9 מ״ג
    חלבון 29.2 גרם 87.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 17.7 גרם
    שומן רווי 18.9 גרם 56.6 גרם
    כולסטרול 77.5 מ״ג 232.5 מ״ג
    סידן 539.9 מ״ג 1619.7 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 545.5 מ״ג 1636.6 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 8.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    762
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 762.3 קק״ל 2286.9 קק״ל
    פחמימות 51.4 גרם 154.1 גרם
    שומן 49.6 גרם 148.8 גרם
    נתרן 1920.0 מ״ג 5759.9 מ״ג
    חלבון 29.2 גרם 87.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 17.7 גרם
    שומן רווי 18.9 גרם 56.6 גרם
    כולסטרול 77.5 מ״ג 232.5 מ״ג
    סידן 539.9 מ״ג 1619.7 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 545.5 מ״ג 1636.6 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 8.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
מערכת Foody
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חותכים את הסלקים לקוביות.
  2. קוצצים גס את אגוזי המלך, החמוציות והכוסברה.
  3. מפוררים את הגבינה הכחולה.
  4. שמים את כל הרכיבים בקערת הגשה ומערבבים.
  5. בצנצנת קטנה, שמים את כל רכיבי הרוטב. משקשקים את הצנצנת ושופכים את הרוטב על הסלט. מערבבים היטב.
  6. מפוררים את עוגיות החטיף מעל הסלט ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט סלק עם גבינה כחולה, אגוזים וחמוציות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

      Avatar
      סיגל לוי

      היי, לדעתך אפשר להכין יום לפני?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להכין יום לפני אבל לא להרכיב את הסלט עד להגשה (אחרת כל המרכיבים ייצבעו בסגול ויהפוך להיות רכים).

    Avatar
    הדס שני

    הכנתי את הסלט בלי הגבינה הכחולה ויצא מעולה!!!

      Avatar
      סיגל לוי

      אפשר להכין יום לפני?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות