באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

סלמון בזיגוג חרדל וסילאן והכל במכשיר אחד

ארוחת צהריים או ערב מזינה ברבע שעה? זה אפשרי! קבלו מתכון לסלמון נימוח בזיגוג סילאן וחרדל בהכנה במכשיר אחד ללא צורך בתנור. ארוחה בריאה וטעימה במינימום זמן
ארוחת צהריים או ערב מזינה ברבע שעה? זה אפשרי! קבלו מתכון לסלמון נימוח בזיגוג סילאן וחרדל בהכנה במכשיר אחד ללא צורך בתנור. ארוחה בריאה וטעימה במינימום זמן
  • Ninja
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1074
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1073.8 קק״ל 2147.7 קק״ל
    פחמימות 22.8 גרם 45.7 גרם
    שומן 45.0 גרם 90.1 גרם
    נתרן 2150.1 מ״ג 4300.2 מ״ג
    חלבון 140.3 גרם 280.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 230.0 מ״ג 460.0 מ״ג
    סידן 66.5 מ״ג 133.1 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 2051.5 מ״ג 4102.9 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1074
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1073.8 קק״ל 2147.7 קק״ל
    פחמימות 22.8 גרם 45.7 גרם
    שומן 45.0 גרם 90.1 גרם
    נתרן 2150.1 מ״ג 4300.2 מ״ג
    חלבון 140.3 גרם 280.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 230.0 מ״ג 460.0 מ״ג
    סידן 66.5 מ״ג 133.1 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 2051.5 מ״ג 4102.9 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
Ninja
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלמון

הגשה


אופן הכנה

  1. מכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה.
  2. בוחרים בתוכנית - GRILL, מכוונים את הטמפרטורה למקסימום MAX ואת הזמן ל-8 דק’. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום.
  3. מערבבים היטב בקערה את הסילאן והחרדל.
  4. קוצצים את הבוטנים. חותכים דק את הבצל הירוק.
  5. משמנים את נתחי הסלמון בעזרת תרסיס שמן, מושחים בתערובת הסילאן והחרדל.
  6. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מניחים את
    חתיכות הסלמון על פלטת הגריל, לוחצים עליהם בעדינות כלפי מטה בכדי למקסם את סימני הגריל. אין צורך
    להפוך את הדג במהלך הבישול.
  7. לאחר 6 דק’, בדקו שחתיכות הסלמון מוכנות (הטמפרטורה הפנימית שלהן אמורה להיות 75 מעלות צלזיוס). אם יש
    צורך סגרו את המכסה והמשיכו לבשל עוד 2 דקות. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון בזיגוג חרדל וסילאן והכל במכשיר אחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות