סלמון בזיגוג חרדל וסילאן והכל במכשיר אחד

ארוחת צהריים או ערב מזינה ברבע שעה? זה אפשרי! קבלו מתכון לסלמון נימוח בזיגוג סילאן וחרדל בהכנה במכשיר אחד ללא צורך בתנור. ארוחה בריאה וטעימה במינימום זמן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

סלמון

הגשה

אופן הכנה

  1. מכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה.
  2. בוחרים בתוכנית - GRILL, מכוונים את הטמפרטורה למקסימום MAX ואת הזמן ל-8 דק’. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום.
  3. מערבבים היטב בקערה את הסילאן והחרדל.
  4. קוצצים את הבוטנים. חותכים דק את הבצל הירוק.
  5. משמנים את נתחי הסלמון בעזרת תרסיס שמן, מושחים בתערובת הסילאן והחרדל.
  6. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מניחים את
    חתיכות הסלמון על פלטת הגריל, לוחצים עליהם בעדינות כלפי מטה בכדי למקסם את סימני הגריל. אין צורך
    להפוך את הדג במהלך הבישול.
  7. לאחר 6 דק’, בדקו שחתיכות הסלמון מוכנות (הטמפרטורה הפנימית שלהן אמורה להיות 75 מעלות צלזיוס). אם יש
    צורך סגרו את המכסה והמשיכו לבשל עוד 2 דקות. מגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 1074.0 קק״ל 2147.9 קק״ל
פחמימות 22.6 גרם 45.2 גרם
שומן 45.0 גרם 90.1 גרם
נתרן 2150.1 מ״ג 4300.2 מ״ג
חלבון 140.3 גרם 280.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.1 גרם
שומן רווי 4.0 גרם 8.0 גרם
כולסטרול 230.0 מ״ג 460.0 מ״ג
סידן 65.9 מ״ג 131.8 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 5.1 מ״ג
אשלגן 2049.0 מ״ג 4097.9 מ״ג
אבץ 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody