
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים6
מצרכים
סלמון
-
2 סטייק סלמון גדולים250 גרם כל אחד
-
2 כפות סילאן
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
1 מיכל תרסיס שמן קנולה
הגשה
-
1/2 כוס בוטנים קלויים
-
1 גבעול בצל ירוק
אופן הכנה
- מכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה.
- בוחרים בתוכנית - GRILL, מכוונים את הטמפרטורה למקסימום MAX ואת הזמן ל-8 דק’. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום.
- מערבבים היטב בקערה את הסילאן והחרדל.
- קוצצים את הבוטנים. חותכים דק את הבצל הירוק.
- משמנים את נתחי הסלמון בעזרת תרסיס שמן, מושחים בתערובת הסילאן והחרדל.
- כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מניחים את
חתיכות הסלמון על פלטת הגריל, לוחצים עליהם בעדינות כלפי מטה בכדי למקסם את סימני הגריל. אין צורך
להפוך את הדג במהלך הבישול. - לאחר 6 דק’, בדקו שחתיכות הסלמון מוכנות (הטמפרטורה הפנימית שלהן אמורה להיות 75 מעלות צלזיוס). אם יש
צורך סגרו את המכסה והמשיכו לבשל עוד 2 דקות. מגישים מיד.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
בשיתוף עם Ninja
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
1073.8
קק״ל
2147.7
קק״ל
פחמימות
22.8
גרם
45.7
גרם
שומן
45.0
גרם
90.1
גרם
נתרן
2150.1
מ״ג
4300.2
מ״ג
חלבון
140.3
גרם
280.6
גרם
סיבים תזונתיים
0.4
גרם
0.7
גרם
שומן רווי
4.0
גרם
8.0
גרם
כולסטרול
230.0
מ״ג
460.0
מ״ג
סידן
66.5
מ״ג
133.1
מ״ג
ברזל
2.6
מ״ג
5.1
מ״ג
אשלגן
2051.5
מ״ג
4102.9
מ״ג
אבץ
2.1
מ״ג
4.1
מ״ג
תגובות (0)