ספגטי עם כדורי עוף ברוטב עגבניות

אם אתם רוצים שכל המשפחה תלקק את האצבעות, אתם חייבים להכין להם את המנה הזו - ספגטי עם כדורי עוף ברוטב עגבניות שילדים (ומבוגרים) ממש אוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

קציצות עוף

רוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: במעבד מזון קוצצים בצל, שום, לחם ופטרוזיליה. מעבירים לקערה, מוסיפים פרגיות וביצה ומערבבים.
  2. צרים מהתערובת כדורים בגודל כדורי פינג פונג בעזרת ידיים רטובות ומניחים על מגש עם נייר אפייה.
  3. מכינים את הרוטב: קוצצים בצל ושום.
  4. מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים בו שום, בצל ומרווה.
  5. מוסיפים שני סוגי עגבניות משומרות, מלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה.
  6. מכניסים את הקציצות לרוטב ומבשלים יחד כחצי שעה על להבה נמוכה.
  7. מוסיפים את הבזיליקום, מערבבים היטב.
  8. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומעבירים לצלחות הגשה.
  9. יוצקים רוטב וכדורי בשר על הפסטה ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 302.7 קק״ל 1513.7 קק״ל
פחמימות 21.6 גרם 107.8 גרם
שומן 12.8 גרם 64.0 גרם
נתרן 992.1 מ״ג 4960.5 מ״ג
חלבון 26.5 גרם 132.3 גרם
סיבים תזונתיים 3.0 גרם 14.9 גרם
שומן רווי 3.4 גרם 16.8 גרם
כולסטרול 120.8 מ״ג 603.8 מ״ג
סידן 134.4 מ״ג 672.0 מ״ג
ברזל 5.2 מ״ג 25.9 מ״ג
אשלגן 879.5 מ״ג 4397.3 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 9.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody