רקע יטבתה

עוגה באסקית שוקולדית מושלמת!

הבאסקית שתפיל אתכם: מתכון קל להכנה של עוגה באסקית שוקולדית משובצת פטל טרי. היא דחוסה, שוקולדית ומושלמת, התכוננו להתענג על כל ביס!
הבאסקית שתפיל אתכם: מתכון קל להכנה של עוגה באסקית שוקולדית משובצת פטל טרי. היא דחוסה, שוקולדית ומושלמת, התכוננו להתענג על כל ביס!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    6576
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6575.5 קק״ל 6575.5 קק״ל
    פחמימות 526.4 גרם 526.4 גרם
    שומן 450.3 גרם 450.3 גרם
    נתרן 832.5 מ״ג 832.5 מ״ג
    חלבון 103.5 גרם 103.5 גרם
    סיבים תזונתיים 42.5 גרם 42.5 גרם
    שומן רווי 281.9 גרם 281.9 גרם
    כולסטרול 1190.3 מ״ג 1190.3 מ״ג
    סידן 456.5 מ״ג 456.5 מ״ג
    ברזל 32.5 מ״ג 32.5 מ״ג
    אשלגן 3108.9 מ״ג 3108.9 מ״ג
    אבץ 15.4 מ״ג 15.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    6576
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6575.5 קק״ל 6575.5 קק״ל
    פחמימות 526.4 גרם 526.4 גרם
    שומן 450.3 גרם 450.3 גרם
    נתרן 832.5 מ״ג 832.5 מ״ג
    חלבון 103.5 גרם 103.5 גרם
    סיבים תזונתיים 42.5 גרם 42.5 גרם
    שומן רווי 281.9 גרם 281.9 גרם
    כולסטרול 1190.3 מ״ג 1190.3 מ״ג
    סידן 456.5 מ״ג 456.5 מ״ג
    ברזל 32.5 מ״ג 32.5 מ״ג
    אשלגן 3108.9 מ״ג 3108.9 מ״ג
    אבץ 15.4 מ״ג 15.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  2. מקציפים במיקסר את גבינת השמנת עם הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה ומעט אוורירית.
  3. מוסיפים כל פעם ביצה אחת ומקציפים אחרי כל הוספה עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים את השוקולד המומס, השמנת להקצפה ומחית הווניל, מערבבים היטב ומוסיפים תוך כדי את הקמח.
  5. שופכים את תערובת הבלילה לתבנית עגולה מרופדת בנייר אפייה.
  6. מוסיפים את הפטל הטרי מעל תערובת העוגה.
  7. אופים בתנור במשך כ-10 דקות, מסובבים את העוגה כ-180 מעלות וממשיכים לאפות במשך כ-8 דקות.
  8. מוציאים את העוגה מהתנור בזהירות, שהמרכז עדיין רוטט, ונותנים לה להתקרר כשעה בטמפ’ חדר.
  9. מעבירים למקרר להמשך קירור.

    עוגה באסקית שוקולדית. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: יעל מגן
    עוגה באסקית שוקולדית. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: יעל מגן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגה באסקית שוקולדית מושלמת!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות