המלכה והמלך: עוגה בחושה וניל עם אגוזי מלך
מתכון לעוגה בחושה וניל עם אגוזי מלך מהירה וקלה להכנה בקערה אחת ויש לכם את הביס הנימוח, המתוק והכי כיפי לקפה של אחרי הצהריים
מתכון לעוגה בחושה וניל עם אגוזי מלך מהירה וקלה להכנה בקערה אחת ויש לכם את הביס הנימוח, המתוק והכי כיפי לקפה של אחרי הצהריים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3204.6 קק״ל 3204.6 קק״לפחמימות 426.2 גרם 426.2 גרםשומן 146.0 גרם 146.0 גרםנתרן 2988.1 מ״ג 2988.1 מ״גחלבון 55.4 גרם 55.4 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 1.6 גרםשומן רווי 20.4 גרם 20.4 גרםכולסטרול 914.0 מ״ג 914.0 מ״גסידן 180.4 מ״ג 180.4 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 647.9 מ״ג 647.9 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות3205
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3204.6 קק״ל 3204.6 קק״לפחמימות 426.2 גרם 426.2 גרםשומן 146.0 גרם 146.0 גרםנתרן 2988.1 מ״ג 2988.1 מ״גחלבון 55.4 גרם 55.4 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 1.6 גרםשומן רווי 20.4 גרם 20.4 גרםכולסטרול 914.0 מ״ג 914.0 מ״גסידן 180.4 מ״ג 180.4 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 647.9 מ״ג 647.9 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 3205 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
טופינג
-
1 חופן אגוזי מלךשבורים מעט
-
4 כפות סוכר חום
-
1/2 כפית קינמון טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים עם מטרפה את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית פיירקס עגולה בינונית.
- מפזרים מעל אגוזי מלך, קינמון וסוכר חום.
- אופים כ-35-40 דקות. עד שנועצים שיפוד במרכז העוגה והוא יוצא יבש.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים עם מטרפה את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית פיירקס עגולה בינונית.
- מפזרים מעל אגוזי מלך, קינמון וסוכר חום.
- אופים כ-35-40 דקות. עד שנועצים שיפוד במרכז העוגה והוא יוצא יבש.
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (31)
שלום, אשמח אם תוסיפו למתכון כמויות מדויקות בגרמים
בשמחה: 1 כוס סוכר=200 גרם סוכר. 1 וחצי כוסות קמח= 210 גרם קמח.
שלום,
שלום לעורכת המתכון, במתכון רשום קמח תופח וגם אבקת אפייה, זאת לא טעות ? אשמח לקבל תשובה בעניין, תודה מראש, מרים.
היי מרים, אכן מדובר בטעות. מחקתי את אבקת האפייה. תודה רבה!