המלכה והמלך: עוגה בחושה וניל עם אגוזי מלך

מתכון לעוגה בחושה וניל עם אגוזי מלך מהירה וקלה להכנה בקערה אחת ויש לכם את הביס הנימוח, המתוק והכי כיפי לקפה של אחרי הצהריים
מתכון לעוגה בחושה וניל עם אגוזי מלך מהירה וקלה להכנה בקערה אחת ויש לכם את הביס הנימוח, המתוק והכי כיפי לקפה של אחרי הצהריים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    3004
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3004.4 קק״ל 3004.4 קק״ל
    פחמימות 416.9 גרם 416.9 גרם
    שומן 132.3 גרם 132.3 גרם
    נתרן 2979.6 מ״ג 2979.6 מ״ג
    חלבון 44.4 גרם 44.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 13.8 גרם 13.8 גרם
    כולסטרול 759.6 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 246.5 מ״ג 246.5 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 602.2 מ״ג 602.2 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    3004
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3004.4 קק״ל 3004.4 קק״ל
    פחמימות 416.9 גרם 416.9 גרם
    שומן 132.3 גרם 132.3 גרם
    נתרן 2979.6 מ״ג 2979.6 מ״ג
    חלבון 44.4 גרם 44.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 13.8 גרם 13.8 גרם
    כולסטרול 759.6 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 246.5 מ״ג 246.5 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 602.2 מ״ג 602.2 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


טופינג


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מערבבים עם מטרפה את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית פיירקס עגולה בינונית.
  3. מפזרים מעל אגוזי מלך, קינמון וסוכר חום.
  4. אופים כ-35-40 דקות. עד שנועצים שיפוד במרכז העוגה והוא יוצא יבש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המלכה והמלך: עוגה בחושה וניל עם אגוזי מלך

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

    Avatar
    ציפורה

    עוגה טעימה בטירוף!! רק הבעיה שהיא עלתה יפה בתנור ואחרי שהוצאתי היא נפלה ;( מה יכולה להיות הסיבה?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, למניעת “נפילת” עוגה בחושה יש להקפיד על ערבוב של אבקת האפייה יחד עם הקמח (רצוי לנפות יחד) ואז הם מתערבבים באופן שווה בבלילה. לאחר שהבלילה מוכנה, יש להכניס את העוגה מיד לתנור (לא להשאיר את הבלילה בתבנית עד שהתנור מתחמם אלא לחמם מראש) אחרת חומרי ההתפחה מאבדים חלק מהאפקטיביות שלהם. בקיצור לערבב את הקמח עם חומרי ההתפחה היטב, להוסיף לבלילה בבת אחת לערבוב קצר בלבד, להעביר לתבנית ומיד לתנור. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות