עוגיות ביסקוטי שוקולד עם שקדים ופיסטוקים

מיקי שמו אופה את העוגיות המושלמות ליד הקפה - עוגיות ביסקוטי שוקולד קראנצ'יות שאי אפשר להפסיק לאכול. מוסיפים שקדים ופיסטוקים לתוספת טעם ומרקם
מיקי שמו אופה את העוגיות המושלמות ליד הקפה - עוגיות ביסקוטי שוקולד קראנצ'יות שאי אפשר להפסיק לאכול. מוסיפים שקדים ופיסטוקים לתוספת טעם ומרקם
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    77
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 76.7 קק״ל 4604.0 קק״ל
    פחמימות 8.6 גרם 513.4 גרם
    שומן 4.2 גרם 251.3 גרם
    נתרן 17.8 מ״ג 1066.8 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 89.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 109.5 גרם
    כולסטרול 16.6 מ״ג 993.6 מ״ג
    סידן 8.8 מ״ג 527.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 33.9 מ״ג 2033.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    77
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 76.7 קק״ל 4604.0 קק״ל
    פחמימות 8.6 גרם 513.4 גרם
    שומן 4.2 גרם 251.3 גרם
    נתרן 17.8 מ״ג 1066.8 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 89.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 109.5 גרם
    כולסטרול 16.6 מ״ג 993.6 מ״ג
    סידן 8.8 מ״ג 527.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 33.9 מ״ג 2033.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הקקאו והמלח. מוסיפים לתערובת החמאה את הביצה, החלמון ומחצית מתערובת הקמח ומערבלים כחצי דקה (כדאי להוסיף את החומרים היבשים בהדרגה כדי לקבל בצק אחיד וחלק יותר וגם כדי להימנע מענן של קמח על הבגדים ועל משטח העבודה).
  3. מוסיפים את הפיסטוקים והשקדים ואת יתרת תערובת הקמח, ומערבבים כדקה במהירות איטית עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מוציאים את הבצק מהמיקסר, ממשיכים ללוש בידיים כדקה נוספת ומחלקים את הבצק ל-2 חלקים. מגלגלים כל אחד לגליל בקוטר 3 ס”מ, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה לפחות.
  5. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
  6. מוציאים את גלילי הבצק מהמקפיא ובסכין חדה פורסים לעיגולים בעובי 1/2 ס”מ. מסדרים את העיגולים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, במרווחים של 2 ס”מ זו מזו. אופים במשך 12-15 דקות ומניחים להתקרר.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות ביסקוטי שוקולד עם שקדים ופיסטוקים

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    בר נוצני

    איזה יפה יצא לייייי

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף!!! תודה(:

    Avatar
    Sima Shemesh

    מתה על המתכונים של מיקי שמו אלוף

קטגוריות

אביזרים

טכניקות