< רקע נינג'ה

כשרוצים לפנק את האורחים: עוגיות גבינה מלוחות

עוגיות גבינה מלוחות ופריכות בציפוי שומשום וקצח שפשוט לא תוכלו להפסיק לנשנש. באחריות! והכי כיף, שאת הכל אפשר להכין במכשיר מהיר וחזק שחוסך הרבה כלים
עוגיות גבינה מלוחות ופריכות בציפוי שומשום וקצח שפשוט לא תוכלו להפסיק לנשנש. באחריות! והכי כיף, שאת הכל אפשר להכין במכשיר מהיר וחזק שחוסך הרבה כלים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2602
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2601.9 קק״ל 2601.9 קק״ל
    פחמימות 133.7 גרם 133.7 גרם
    שומן 237.3 גרם 237.3 גרם
    נתרן 4800.9 מ״ג 4800.9 מ״ג
    חלבון 148.1 גרם 148.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 70.9 גרם 70.9 גרם
    כולסטרול 322.6 מ״ג 322.6 מ״ג
    סידן 3521.3 מ״ג 3521.3 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 578.5 מ״ג 578.5 מ״ג
    אבץ 14.1 מ״ג 14.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2602
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2601.9 קק״ל 2601.9 קק״ל
    פחמימות 133.7 גרם 133.7 גרם
    שומן 237.3 גרם 237.3 גרם
    נתרן 4800.9 מ״ג 4800.9 מ״ג
    חלבון 148.1 גרם 148.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 70.9 גרם 70.9 גרם
    כולסטרול 322.6 מ״ג 322.6 מ״ג
    סידן 3521.3 מ״ג 3521.3 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 578.5 מ״ג 578.5 מ״ג
    אבץ 14.1 מ״ג 14.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

ציפוי


אופן הכנה

  1. מתקינים במעבד מזון את דיסק הריסוק על גבי מתאם הדיסק, לוחצים על תוכנית SLICE ולאחר מכן משתמשים בדוחף המזון לדחוף את שני סוגי הגבינה דרך הפתח. מוציאים את הגבינה המגורדת מהקערה ושומרים בצד.

    דוחפים את שני סוגי הגבינות דרך הפתח. צילום: אפיק גבאי
    דוחפים את שני סוגי הגבינות דרך הפתח. צילום: אפיק גבאי

  2. מוציאים מהמכשיר את דיסק הריסוק ומתאם הדיסקים ומכניסים את להב לישת הבצק. שמים לקערת מעבד המזון את הקמח, הגבינות, החמאה והתבלינים. מעבדים את התערובת במספר לחיצות על תוכנית MIX, עד שמתקבלת תערובת פירורית ויבשה.
  3. מוסיפים את החלב ולוחצים שוב על תוכנית MIX, עד שכל החומרים מתאחדים לכדי גוש בצק אחד, רך ונעים למגע.

    מוסיפים את החלב. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים את החלב. צילום: אפיק גבאי

  4. מוציאים את הבצק ומחלקים לשני חלקים. מכל חלק יוצרים גליל בעובי כ- 3 ס”מ, ומצפים אותו בשומשום וקצח. עוטפים את הגלילים המצופים בניילון נצמד ומעבירים לשעתיים למקרר.
  5. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  6. מוציאים את הגלילים ופורסים לפרוסות בעובי כ-1/2 ס”מ. מסדרים אותן על גבי התבנית ואופים כ-20 דקות, או עד להזהבה יפה.
  7. במכשיר פודי נינג’ה: בוחרים בתכנית אפייה, מכוונים לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות. לוחצים על התחל/עצור על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מכניסים את תבנית האפייה עם העוגיות למכשיר.
  8. מוציאים ומקררים על הרשת. שומרים בקופסה אטומה.
    מוציאים ומקררים על רשת צינון ומגישים. צילום: אפיק גבאי
    מוציאים ומקררים על רשת צינון ומגישים. צילום: אפיק גבאי

    לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כשרוצים לפנק את האורחים: עוגיות גבינה מלוחות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות