עוגיות חמאה עם הטבעה במערוך תבליט

תמיד רציתם להכין עוגיות חמאה עם קישוטים? בעזרת מערוך תבליט זה ממש קל! קרין משתפת במתכון של עוגיות חמאה יפהפיות בקלי קלות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה ואבקת הסוכר במשך 2 דקות במהירות בינונית, לתערובת קרמית אחידה. מוסיפים את האינסטנט פודינג והקמח ומעבדים קצרות, רק עד שנוצר בצק אחיד.
  3. מניחים נייר אפייה על משטח העבודה ומקמחים אותו. מעבירים את הבצק לנייר האפייה ומאחדים קצת. אם הבצק יבש מדי ומתפורר, מוסיפים 1 כף שמן או מים קרים ומאחדים. אם הוא דביק מדי - מוסיפים טיפה קמח.
  4. מקמחים את הבצק מלמעלה ומרדדים לעובי של כמעט ס”מ. מקמחים שוב מלמעלה, קורצים לעוגיות בעזרת חותכנים ומטביעים חותמות. אפשר לקמח מדי פעם גם כל חותמת, כדי שלא תדבק.
  5. אם רוצים להשתמש במערוך חותמות, מקמחים את המערוך המיוחד ועוברים איתו על הבצק פעם אחת, להטבעת הדוגמה, ואז קורצים עוגיות בעזרת חותכנים.
  6. מסדרים את העוגיות על גבי התבנית ואופים כ-15 דקות להזהבה קלה. מצננים. מפזרים את אבקת הסוכר מעל כל עוגיה ומשפשים בידיים, כדי שהאבקה תכנס בין החריצים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 134.3 קק״ל 4029.1 קק״ל
פחמימות 7.9 גרם 236.1 גרם
שומן 8.2 גרם 247.5 גרם
נתרן 3.4 מ״ג 102.5 מ״ג
חלבון 1.2 גרם 34.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 8.4 גרם
שומן רווי 5.1 גרם 154.2 גרם
כולסטרול 21.6 מ״ג 648.0 מ״ג
סידן 5.1 מ״ג 154.0 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 3.8 מ״ג
אשלגן 15.2 מ״ג 457.2 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 2.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody