עוגיות רולדה תמרים של קרין גורן, שוס!

תמיד רציתם לדעת איך להכין עוגיות תמרים? קרין משתפת במתכון של עוגיות רולדה תמרים פריכות במיוחד שאי אפשר להפסיק לנשנש
תמיד רציתם לדעת איך להכין עוגיות תמרים? קרין משתפת במתכון של עוגיות רולדה תמרים פריכות במיוחד שאי אפשר להפסיק לנשנש
  • קרין גורן
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.1 קק״ל 4261.9 קק״ל
    פחמימות 21.3 גרם 638.4 גרם
    שומן 5.7 גרם 171.7 גרם
    נתרן 134.9 מ״ג 4045.9 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 44.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 26.7 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 104.4 גרם
    כולסטרול 21.2 מ״ג 636.2 מ״ג
    סידן 10.8 מ״ג 322.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 86.6 מ״ג 2596.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.1 קק״ל 4261.9 קק״ל
    פחמימות 21.3 גרם 638.4 גרם
    שומן 5.7 גרם 171.7 גרם
    נתרן 134.9 מ״ג 4045.9 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 44.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 26.7 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 104.4 גרם
    כולסטרול 21.2 מ״ג 636.2 מ״ג
    סידן 10.8 מ״ג 322.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 86.6 מ״ג 2596.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה או משטח סיליקון רב שימושי לאפייה.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה ואבקת הסוכר במשך 2 דקות במהירות בינונית, לקרם אחיד. מומלץ לעצור פעם אחת באמצע ההקצפה כדי לנקות את דפנות הקערה ואז להמשיך בהקצפה.
  3. מוסיפים את החלמון (קבלו מכשיר חמוד להפרדת חלמון), השמנת והקמח ומערבלים.
  4. מניחים נייר אפייה על משטח העבודה ומקמחים אותו. מעבירים את הבצק לנייר, מקמחים קצת ומכים את הבצק במשטח העבודה מ-4 צדדים, כדי ליצור מלבן. מרדדים את המלבן על נייר האפייה (מדי פעם מרימים ומקמחים שוב גם מלמטה) למלבן בגודל של נייר האפייה, פחות או יותר.
  5. מורחים את המלית ומגלגלים לרולדה שמנמנה (נעזרים בנייר האפייה). מועכים קצת את הרולדה, לשיטוח קל, ופורסים באלכסון לפרוסות גדולות. מנגבים את הסכין בין חיתוך לחיתוך.
  6. מסדרים במרווח על גבי התבנית ואופים 25-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים. מקשטים ומגישים.

הערות

  • אם רוצים לשדרג את המלית, מוסיפים קצת קינמון ו/או ציפורן ו/או אגוזים קצוצים
  • אפשר למלא את העוגיות גם בממרח שוקולד או ממרח חלבה
  • אפשר לפזר מעט אבקת סוכר מעל העוגיות לפני ההגשה (ממש לא חובה)
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות רולדה תמרים של קרין גורן, שוס!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (23)

Avatar

    Avatar
    דבי

    סוכר לבם או אבקת סוכר??? כאן כתוב סוכר והמתכון קרין אומרת אבקת סוכר

      Avatar
      מערכת Foody

      אין הרבה הבדל בין סוכר לבן לאבקת סוכר, אם יש אבקת סוכר אז עדיף כי זה מעדן קצת את הבצק. בהצלחה!

    Avatar
    מרים בן הרוש

    שלום.לא ניתן היה לעבוד עם הבצק ( רך מאד) ניסיתי להכניס לפני שימוש להקפיא היה טוב יותר ,אבל עדיין העבודה עם הבצק הרך פגעה גם באופן החיתוך.

      Avatar
      מערכת Foody

      מצטערים לשמוע. יכול להיות שהוספת הנוזלים היתה מהירה מדי. אפשר להוסיף עוד קצת קמח לגיבוש הבצק ולייבוש. בהצלחה בפעם הבאה (:

    Avatar
    נגינה נסורי-לוי

    תתקנו בבקשה, במתכון רשום סוכר וסרטון קארין משתמשת באבקת סוכר

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה. נוסיף למתכון, למרות שזה אפשרי גם עם סוכר רגיל.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות