עוגיות מעמול במילוי תמרים ואגוזים

רוצים לשדרג את מתכוני העוגיות שלכם? קבלו מתכון של עוגיות מעמול פרווה, פריכות וזהובות בקלי קלות, במילוי תערובת תמרים ואגוזים מתוקה בניחוח קינמון
רוצים לשדרג את מתכוני העוגיות שלכם? קבלו מתכון של עוגיות מעמול פרווה, פריכות וזהובות בקלי קלות, במילוי תערובת תמרים ואגוזים מתוקה בניחוח קינמון
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    190
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 189.9 קק״ל 9492.7 קק״ל
    פחמימות 22.9 גרם 1143.9 גרם
    שומן 9.2 גרם 460.6 גרם
    נתרן 3.5 מ״ג 173.8 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 128.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 34.4 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 165.0 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 376.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 18.1 מ״ג
    אשלגן 26.0 מ״ג 1297.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 15.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    190
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 189.9 קק״ל 9492.7 קק״ל
    פחמימות 22.9 גרם 1143.9 גרם
    שומן 9.2 גרם 460.6 גרם
    נתרן 3.5 מ״ג 173.8 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 128.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 34.4 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 165.0 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 376.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 18.1 מ״ג
    אשלגן 26.0 מ״ג 1297.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 15.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
יונית צוקרמן
X

6 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: ממיסים את המרגרינה במיקרוגל למשך 1/2 דקה או משאירים בחוץ לכמה שעות עד שהיא רכה אבל לא מומסת.
  2. מניחים בקערת המיקסר את כל הרכיבים ולשים עד שנוצר בצק חלק, רך ונעים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
  3. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  4. מכינים את המילוי: טוחנים את האגוזים.
  5. מערבבים בקערה את כל רכיבי המילוי.
  6. מכינים את המעמולים: קורצים מהבצק כדורים קטנים, בגודל המעמול שרוצים.
  7. מרססים את השיש בתרסיס השמן בטעם קוקוס ומניחים את עיגולי הבצק על השיש המשומן. פותחים כל כדור לעיגול שטוח וממלאים (בערך כפית) במילוי. סוגרים כמו שסוגרים שק ומניחים על התבנית.
  8. בעזרת קורצן/צובטן למעמולים צובטים את הבצק כמו בתמונה.
  9. אופים עד להזהבה קלה. מצננים, בוזקים את אבקת הסוכר ושומרים בצנצנת סגורה.

הערות

  • טיפ לשדרוג: מחליפים את האגוזים בבוטנים קלויים או אגוזי ברס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות מעמול במילוי תמרים ואגוזים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    אלינה

    מתכון מושלםםםם ..יצא טעיםםם. תודה

    Avatar
    מאיר

    מעוניין במילוי שקדים/בוטנים ללא תמרים אפשר לקבל מתכון למילוי

      Avatar
      יעלי ויטל

      מאיר ביקש כלכך יפה עזרה בהכנת מילוי ללא תמרים על בסיס אגוזים ולא זכה להתחייסות…אני מצטרפת לבקשתו ומבקשת גם מילוי ללא תמרים ואם תגיבו,אולי נוכל גם אנחנו להנות מהעוגיות היפות האלה….תודה!

      Avatar
      Ruhama

      רסק אגוזים שקדים ובוטנים וסוכר הוסף קצץ חלבון ביצה אחת להדבקה וזהו.

    Avatar
    ג׳ני

    האם אפשרלהחליף את המרגרינה בחמאה ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר להחליף בחמאה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות