-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 121.5 קק״ל 3645.5 קק״לפחמימות 13.1 גרם 392.3 גרםשומן 7.5 גרם 226.0 גרםנתרן 6.4 מ״ג 190.8 מ״גחלבון 2.1 גרם 62.4 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 20.1 גרםשומן רווי 3.5 גרם 103.8 גרםכולסטרול 24.8 מ״ג 745.2 מ״גסידן 13.2 מ״ג 396.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 38.8 מ״ג 1162.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות122
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 121.5 קק״ל 3645.5 קק״לפחמימות 13.1 גרם 392.3 גרםשומן 7.5 גרם 226.0 גרםנתרן 6.4 מ״ג 190.8 מ״גחלבון 2.1 גרם 62.4 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 20.1 גרםשומן רווי 3.5 גרם 103.8 גרםכולסטרול 24.8 מ״ג 745.2 מ״גסידן 13.2 מ״ג 396.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 38.8 מ״ג 1162.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 122 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערה שמים חמאה רכה, אבקת סוכר ומערבבים טוב למשחה חלקה. מוסיפים ביצה ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים שקדים טחונים לתערובת ומנפים פנימה את הקמח. לשים היטב עד קבלת בצק חלק.
- מכסים את הבצק עם כיסוי ניילון למנוחה של כ10-20 דקות במקרר.
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מוציאים את הבצק מהקירור, מחלקים לכדורים בגודל שווה (22 גרם), מגלגלים כל כדור לרצועה בגודל אצבע ויוצרים צורה של חצי ירח.
- מניחים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, בוזקים אבקת סוכר לפני האפייה ומכניסים לתנור כ12-14 דקות.
- מוציאים מהתנור ושוב בוזקים אבקת סוכר אחרי שהעוגיות התקררו ובתיאבון!
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערה שמים חמאה רכה, אבקת סוכר ומערבבים טוב למשחה חלקה. מוסיפים ביצה ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים שקדים טחונים לתערובת ומנפים פנימה את הקמח. לשים היטב עד קבלת בצק חלק.
- מכסים את הבצק עם כיסוי ניילון למנוחה של כ10-20 דקות במקרר.
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מוציאים את הבצק מהקירור, מחלקים לכדורים בגודל שווה (22 גרם), מגלגלים כל כדור לרצועה בגודל אצבע ויוצרים צורה של חצי ירח.
- מניחים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, בוזקים אבקת סוכר לפני האפייה ומכניסים לתנור כ12-14 דקות.
- מוציאים מהתנור ושוב בוזקים אבקת סוכר אחרי שהעוגיות התקררו ובתיאבון!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
יש דרך להמיר לפרווה ולא להשתמש במחמאה/מרגרינה?
היי מלי, לא ניתן להמיר את החמאה במקרה הזה, זה מתכון של עוגיות חמאה
היי מלי זה מזמן אבל אולי יעזור לך אני הכנתי כמה פעמים עם נטורינה בטעם חמאה שהיא פרווה וזה יוצא מדהים
במקום שקדים טחונים וקמח אפשר להשתמש רק בקמח שקדים ?
לא, צריך לשים קורנפלור או משהו אחר שיחזיק את העוגיות