באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

עוגיות פיסטוק ושוקולד לבן ממכרות

מתכון קל להכנה של עוגיות פיסטוק נימוחות וממכרות, במילוי קרם שוקולד לבן ומחית פיסטוק. הכינו ולא תפסיקו לנשנש!
מתכון קל להכנה של עוגיות פיסטוק נימוחות וממכרות, במילוי קרם שוקולד לבן ומחית פיסטוק. הכינו ולא תפסיקו לנשנש!
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    1036
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1035.5 קק״ל 6212.9 קק״ל
    פחמימות 135.2 גרם 811.0 גרם
    שומן 49.5 גרם 297.2 גרם
    נתרן 244.5 מ״ג 1466.8 מ״ג
    חלבון 14.6 גרם 87.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 28.1 גרם 168.7 גרם
    כולסטרול 180.6 מ״ג 1083.8 מ״ג
    סידן 140.2 מ״ג 841.1 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 270.7 מ״ג 1624.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    1036
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1035.5 קק״ל 6212.9 קק״ל
    פחמימות 135.2 גרם 811.0 גרם
    שומן 49.5 גרם 297.2 גרם
    נתרן 244.5 מ״ג 1466.8 מ״ג
    חלבון 14.6 גרם 87.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 28.1 גרם 168.7 גרם
    כולסטרול 180.6 מ״ג 1083.8 מ״ג
    סידן 140.2 מ״ג 841.1 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 270.7 מ״ג 1624.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
תומר אומנסקי
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי


אופן הכנה

  1. בקערה ממיסים יחד את השוקולד הלבן עם מחית הפיסטוק.
  2. מזלפים/מסדרים עם כף 12 דסקיות של הממרח שהתקבל ומקפיאים.
  3. בקערה מערבבים היטב את החמאה הרכה, הסוכר החום הכהה, הסוכר הלבן והמלח.
  4. מוסיפים את הביצים ומאחדים.
  5. מוסיפים את הקמח והסודה ומאחדים.
  6. מקררים את הבצק כשעה במקרר.
  7. לאחר הקירור שוקלים כדורים של 45 גרם.
  8. בכל הרכבה לוקחים שני כדורים, משטחים אותם לצורת פיתה דקה, מניחים את המילוי על אחד מהם וסוגרים עם השני. חשוב לחבר היטב בקצוות.
  9. מסדרים מקסימום 6 עוגיות בתבנית תנור שטוחה שתונח על הרשת ואופים בחום של 165 מעלות טורבו במשך כ-12 דקות.
  10. מצננים היטב את העוגיות ומקשטים בשוקולד לבן מומס ושברי פיסטוק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות פיסטוק ושוקולד לבן ממכרות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    לימור ברנס

    הי פודיז, שימו לב שמשנים את כמות העוגיות אז אכן כמות המצרכים משתנה בהתאם אבל לא הכמות של הסוכר החום שכתובה בהערות באדום. כלומר גם ב6 עוגיות וגם ב15 עוגיות זה רושפ כוס פחות 2 כפות. אז או שתתקנו, או שתציינו שזה רלוונטי לכמות של 6 עוגיות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות