עוגיות קפה ופקאן

מחפשים כיצד לגוון את עוגיות החמאה הרגילות שלכם? למה שלא תכינו עוגיות קפה ופקאן פריכות וטעימות, בטעם ובמרקם נפלאים במיוחד שלא תוכלו להפסיק לנשנש?
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. שמים את החמאה בקערת המיקסר ומערבלים בעזרת וו גיטרה במהירות גבוהה עד שהחמאה רכה וקרמית.
  3. מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבלים. מוסיפים את האספרסו והוניל ומערבלים.
  4. קוצצים את אגוזי הפקאן ומוסיפים לתערובת.
  5. מנפים פנימה את הקמח והקינמון ומערבלים מעט, רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. בעזרת הידיים יוצרים מהתערובת כדורים קטנים, מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומשטחים מעט לצורת עוגיה.
  7. אופים כ-15 דקות, עד שהעוגות מזהיבות מעט. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין. 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 25 מנות
קלוריות 83.4 קק״ל 2083.8 קק״ל
פחמימות 8.4 גרם 211.2 גרם
שומן 6.5 גרם 162.7 גרם
נתרן 31.8 מ״ג 794.5 מ״ג
חלבון 1.0 גרם 24.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 13.8 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 55.8 גרם
כולסטרול 9.8 מ״ג 246.0 מ״ג
סידן 4.9 מ״ג 122.3 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 4.3 מ״ג
אשלגן 24.6 מ״ג 614.7 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 6.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar