
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל25 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
-
100 גרם חמאה רכה
-
3 כפות סוכר לבן
-
1/4 כפית מלח דק
-
2 מנות אספרסו
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כוס אגוזי פקאן
-
1 כוס קמח לבן
-
1/4 כפית קינמון טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- שמים את החמאה בקערת המיקסר ומערבלים בעזרת וו גיטרה במהירות גבוהה עד שהחמאה רכה וקרמית.
- מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבלים. מוסיפים את האספרסו והוניל ומערבלים.
- קוצצים את אגוזי הפקאן ומוסיפים לתערובת.
- מנפים פנימה את הקמח והקינמון ומערבלים מעט, רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- בעזרת הידיים יוצרים מהתערובת כדורים קטנים, מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומשטחים מעט לצורת עוגיה.
- אופים כ-15 דקות, עד שהעוגות מזהיבות מעט. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
בשיתוף עם דלונגי
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
25
מנות
קלוריות
83.4
קק״ל
2083.8
קק״ל
פחמימות
8.4
גרם
211.2
גרם
שומן
6.5
גרם
162.7
גרם
נתרן
31.8
מ״ג
794.5
מ״ג
חלבון
1.0
גרם
24.0
גרם
סיבים תזונתיים
0.6
גרם
13.8
גרם
שומן רווי
2.2
גרם
55.8
גרם
כולסטרול
9.8
מ״ג
246.0
מ״ג
סידן
4.9
מ״ג
122.3
מ״ג
ברזל
0.2
מ״ג
4.3
מ״ג
אשלגן
24.6
מ״ג
614.7
מ״ג
אבץ
0.3
מ״ג
6.4
מ״ג
תגובה אחת
עוגיות טעימות!