עוגיות שוקולד עם שוקולד צ’יפס לבן

עוגיות שוקולד צ'יפס הפוכות הן גיוון מדליק לעוגיות שאתם תמיד מכינים. שי-לי ליפא מכינה עוגיות שוקולד עם שוקולד צ'יפס לבן שילדים מאוד אוהבים (וגם מבוגרים)
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  2. מעבדים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים מלבד השוקולד צ’יפס לבצק אחיד ודביק.
  3. מוסיפים 1/2 כוס שוקולד צ’יפס ומעבדים ממש מעט רק עד שהם נבלעים בבצק.
  4. יוצרים כדורים בקוטר 4 ס”מ, מניחים בתבנית ומשטחים מעט. מפזרים את שאר השוקולד צ’יפס על העוגיות ומהדקים מעט.
  5. אופים בתנור החם 14-12 דקות עד שהעוגיות נסדקות (הן ממשיכות להתקשות בצינון). מצננים היטב.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 14 מנות
קלוריות 136.6 קק״ל 1912.9 קק״ל
פחמימות 22.9 גרם 321.2 גרם
שומן 6.6 גרם 92.5 גרם
נתרן 52.1 מ״ג 729.7 מ״ג
חלבון 1.8 גרם 25.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 11.3 גרם
שומן רווי 3.8 גרם 53.0 גרם
כולסטרול 35.7 מ״ג 499.8 מ״ג
סידן 15.1 מ״ג 212.0 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 6.7 מ״ג
אשלגן 53.1 מ״ג 743.9 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 3.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody