עוגיות שוקולד צ’יפס במילוי נוטלה של רחלי קרוט

חשבתם שעוגיות עם פצפוצי שוקולד הן מושחתות מספיק? חשבו שנית. רחלי קרוט עם מתכון של עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי נוטלה. תתכוננו להתמכר
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם או 1 כוס סוכר לבן
  • 50 גרם או 1/4 כוס סוכר חום כהה
  • 1 ביצה L
  • 280 גרם או 2 כוסות קמח לבן
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 250 גרם שוקולד צ’יפס קטנטנים
  • 1/2 קופסה נוטלה

אופן הכנה

  1. ממיסים את החמאה בקערה בינונית שמתאימה למיקרוגל, או על באן מרי. מוסיפים את הסוכר הלבן, הסוכר החום והביצה וטורפים היטב.
  2. מוסיפים את הקמח והסודה לשתייה ומערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים. מכסים בניילון ומעבירים למקרר למשך שעה.
  4. יוצרים כדור בגודל פינג פונג מהבצק ומשטחים ביד. ממלאים בכפית נוטלה (עדיף עם שקית זילוף) וסוגרים ליצירת כדור. מעבירים את כדורי הבצק למקרר ל-30 דקות.
  5. מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  6. מסדרים את הכדורים על התבנית ברווחים של 5 ס”מ בין לבין, ואופים במשך 12 דקות. מצננים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 9 מנות
קלוריות 783.3 קק״ל 7049.7 קק״ל
פחמימות 89.6 גרם 806.1 גרם
שומן 49.6 גרם 446.5 גרם
נתרן 46.9 מ״ג 422.2 מ״ג
חלבון 7.0 גרם 63.1 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 17.7 גרם
שומן רווי 27.9 גרם 251.1 גרם
כולסטרול 79.0 מ״ג 711.3 מ״ג
סידן 115.3 מ״ג 1038.1 מ״ג
ברזל 2.5 מ״ג 22.7 מ״ג
אשלגן 333.7 מ״ג 3003.3 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 6.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת