עוגיות שוקולד צ’יפס במילוי נוטלה של רחלי קרוט
חשבתם שעוגיות עם פצפוצי שוקולד הן מושחתות מספיק? חשבו שנית. רחלי קרוט עם מתכון של עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי נוטלה. תתכוננו להתמכר
חשבתם שעוגיות עם פצפוצי שוקולד הן מושחתות מספיק? חשבו שנית. רחלי קרוט עם מתכון של עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי נוטלה. תתכוננו להתמכר
- רחלי קרוט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 560.9 קק״ל 5048.0 קק״לפחמימות 66.2 גרם 595.8 גרםשומן 36.9 גרם 332.0 גרםנתרן 39.8 מ״ג 358.5 מ״גחלבון 4.9 גרם 43.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.6 גרםשומן רווי 23.3 גרם 209.6 גרםכולסטרול 82.0 מ״ג 737.9 מ״גסידן 23.4 מ״ג 210.7 מ״גברזל 1.1 מ״ג 9.7 מ״גאשלגן 190.8 מ״ג 1717.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות561
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 560.9 קק״ל 5048.0 קק״לפחמימות 66.2 גרם 595.8 גרםשומן 36.9 גרם 332.0 גרםנתרן 39.8 מ״ג 358.5 מ״גחלבון 4.9 גרם 43.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.6 גרםשומן רווי 23.3 גרם 209.6 גרםכולסטרול 82.0 מ״ג 737.9 מ״גסידן 23.4 מ״ג 210.7 מ״גברזל 1.1 מ״ג 9.7 מ״גאשלגן 190.8 מ״ג 1717.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 561 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה
-
200גרם או 1 כוס סוכר לבן
-
50גרם או 1/4 כוס סוכר חום כהה
-
1 ביצה L
-
280גרם או 2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
250 גרם שוקולד צ’יפס קטנטנים
-
1/2 קופסה נוטלה
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה בקערה בינונית שמתאימה למיקרוגל, או על באן מרי. מוסיפים את הסוכר הלבן, הסוכר החום והביצה וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח והסודה לשתייה ומערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים. מכסים בניילון ומעבירים למקרר למשך שעה.
- יוצרים כדור בגודל פינג פונג מהבצק ומשטחים ביד. ממלאים בכפית נוטלה (עדיף עם שקית זילוף) וסוגרים ליצירת כדור. מעבירים את כדורי הבצק למקרר ל-30 דקות.
- מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מסדרים את הכדורים על התבנית ברווחים של 5 ס”מ בין לבין, ואופים במשך 12 דקות. מצננים ומגישים.
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה בקערה בינונית שמתאימה למיקרוגל, או על באן מרי. מוסיפים את הסוכר הלבן, הסוכר החום והביצה וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח והסודה לשתייה ומערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים. מכסים בניילון ומעבירים למקרר למשך שעה.
- יוצרים כדור בגודל פינג פונג מהבצק ומשטחים ביד. ממלאים בכפית נוטלה (עדיף עם שקית זילוף) וסוגרים ליצירת כדור. מעבירים את כדורי הבצק למקרר ל-30 דקות.
- מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מסדרים את הכדורים על התבנית ברווחים של 5 ס”מ בין לבין, ואופים במשך 12 דקות. מצננים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (21)
איך מגיעים לרכות כזאת של חמאה
מוציאים את החמאה מהמקרר לפחות שעה לפני השימוש. בהצלחה.
האם זה יהיה פחות טוב ,מתוק מידי?
בנוסף לכוס סוכר לבן כמוןב,