עוגיות שוקולד צ’יפס פרווה

עוגיות שוקולד צ'יפס מלאות בנטיפי שוקולד שהן גם טעימות וגם פרווה? אם תרצו – אין זו אגדה. והטריק? שמן קוקוס איכותי שמחליף את מוצרי החלב
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה טורפים שמן קוקוס, סוכר חום ולבן וביצה.
  2. מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומערבבים עד שנוצר בצק.
  3. מוסיפים את השוקולד ומערבבים. מעבירים למקרר לשעה.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  5. יוצרים עיגולים בקוטר כדור פינג פונג ומניחים, עם רווח של 5 ס”מ, על תבנית תנור עם נייר אפייה.
  6. אופים בתנור החם במשך 12 דקות. מצננים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 16 מנות
קלוריות 302.1 קק״ל 4834.0 קק״ל
פחמימות 36.0 גרם 576.0 גרם
שומן 17.2 גרם 275.9 גרם
נתרן 6.7 מ״ג 107.8 מ״ג
חלבון 2.3 גרם 36.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.6 גרם
שומן רווי 13.5 גרם 216.7 גרם
כולסטרול 15.9 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 10.4 מ״ג 166.1 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 19.8 מ״ג
אשלגן 173.3 מ״ג 2773.3 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 5.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody