עוגת גבינה באסקית של קרין גורן

עוגת הגבינה הבאסקית אולי לא תזכה בתחרות מלכות היופי של עוגות הגבינה, אבל מדובר בעוגה הטעימה מכולן! קבלו מתכון מנצח של קרין גורן בחמש דקות עבודה
עוגת הגבינה הבאסקית אולי לא תזכה בתחרות מלכות היופי של עוגות הגבינה, אבל מדובר בעוגה הטעימה מכולן! קבלו מתכון מנצח של קרין גורן בחמש דקות עבודה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
44 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    3661
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3660.7 קק״ל 3660.7 קק״ל
    פחמימות 238.8 גרם 238.8 גרם
    שומן 276.1 גרם 276.1 גרם
    נתרן 842.1 מ״ג 842.1 מ״ג
    חלבון 63.1 גרם 63.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 165.9 גרם 165.9 גרם
    כולסטרול 1467.1 מ״ג 1467.1 מ״ג
    סידן 307.5 מ״ג 307.5 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 566.5 מ״ג 566.5 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    3661
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3660.7 קק״ל 3660.7 קק״ל
    פחמימות 238.8 גרם 238.8 גרם
    שומן 276.1 גרם 276.1 גרם
    נתרן 842.1 מ״ג 842.1 מ״ג
    חלבון 63.1 גרם 63.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 165.9 גרם 165.9 גרם
    כולסטרול 1467.1 מ״ג 1467.1 מ״ג
    סידן 307.5 מ״ג 307.5 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 566.5 מ״ג 566.5 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
44 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  2. מניחים את כל המצרכים במיקסר ומקציפים בהקצפה איטית לאיחוד החומרים בלבד.
  3. משמנים את התבנית ועוטפים אותה מבחוץ ברדיד אלומיניום.
  4. מקמטים נייר אפייה לכדור ואז פותחים ומשטחים אותו בתבנית ומשמנים בתרסיס שמן.
  5. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 35 דקות (העוגה תעלה באפייה ואז תצנח באמצע - אל תיבהלו, זה הפורמט). העוגה אמורה להיות כמעט שרופה מבחוץ ורוטטת מאוד, על סף לא מוכנה במרכז.
  6. מקררים ארבע שעות לטמפרטורת החדר. מגישים על נייר האפייה. זה הזמן ליהנות מעוגה כעורה להפליא, במרקם של קרם ברולה.
    מתכון עוגת גבינה ועוגיות אוראו של קרין גורן

    גביניות: מעטפות בצק שמרים במלית גבינה מתוקה

    בולמס - לחמניות ממולאות מנגולד וגבינות מהמטבח הבולגרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה באסקית של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    אוריה דוד

    אפשר להשתמש ב450 גרם גבינת שמנת במקום 500?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אוריה, לא, הכמויות כאן חשובות

    Avatar
    Natalie Kaprov

    עשיתי אמנם מתכון מאתר אחר, אבל מתכון דומה, השתמשתי בגבינת שמנת של גד 30%, אפיתי את העוגה ביום רביעי בערב וחתכתי ביום שישי, העוגה הייתה במקרר כל הזמן. יש קצת מרירות לעוגה, האם יכלה להתקלקל ביומיים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי נטלי, קשה לדעת איפה דברים היו לא בסדר, במיוחד כשלא מדובר במתכון הזה. העוגה לא אמורה להתקלקל אחרי יומיים במקרר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות