-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4375.1 קק״ל 4375.1 קק״לפחמימות 278.3 גרם 278.3 גרםשומן 324.5 גרם 324.5 גרםנתרן 2119.6 מ״ג 2119.6 מ״גחלבון 84.0 גרם 84.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 196.2 גרם 196.2 גרםכולסטרול 996.0 מ״ג 996.0 מ״גסידן 1291.7 מ״ג 1291.7 מ״גברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 1643.3 מ״ג 1643.3 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות4375
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4375.1 קק״ל 4375.1 קק״לפחמימות 278.3 גרם 278.3 גרםשומן 324.5 גרם 324.5 גרםנתרן 2119.6 מ״ג 2119.6 מ״גחלבון 84.0 גרם 84.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 196.2 גרם 196.2 גרםכולסטרול 996.0 מ״ג 996.0 מ״גסידן 1291.7 מ״ג 1291.7 מ״גברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 1643.3 מ״ג 1643.3 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 4375 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
1 חבילה בישקוטי
-
1 כוס מים רותחים
-
1 כף קפה נמס
מלית
-
3 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
750 גרם גבינה לבנה 5%
-
2 כפות גדושות ריבת חלב
קישוט
אופן הכנה
- מכינים את התחתית והמלית: מרפדים את התבנית בבישקוטים טבולים בקפה.
- מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת מרקם של קרם יציב. מוסיפים גבינה לבנה וריבת חלב ומקציפים במהירות נמוכה עד לתערובת אחידה. משטחים את התערובת בתבנית מעל הבישקוטים ומחליקים את פניה. אם התערובת “נשפכת” לבד סימן שההקצפה לא חזקה מספיק והעוגה תקרוס מחוץ לתבנית - במקרה כזה מחזירים למיקסר להקצפה נוספת.
- מקשטים בריבת חלב, מקררים ומגישים: מזלפים ריבת חלב בספירלה מהמרכז כלפי חוץ.
- בעזרת קיסם יוצרים דוגמה של קורי עכביש (מכניסים את הקיסם לעומק 1 ס”מ במרכז העוגה ומזיזים בקו ישר עד השוליים. חוזרים על הפעולה במרחק 2 ס”מ בכיוון ההפוך, מהחוץ כלפי המרכז, וחוזר חלילה, בכל היקף העוגה).
- מעבירים בזהירות למקרר ל-4-5 שעות התייצבות לפחות, או למקפיא למשך שעתיים-שלוש בלבד (העוגה אמורה להתייצב אך לא להיות קפואה לגמרי), לפני שמסירים את התבנית ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את התחתית והמלית: מרפדים את התבנית בבישקוטים טבולים בקפה.
- מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת מרקם של קרם יציב. מוסיפים גבינה לבנה וריבת חלב ומקציפים במהירות נמוכה עד לתערובת אחידה. משטחים את התערובת בתבנית מעל הבישקוטים ומחליקים את פניה. אם התערובת “נשפכת” לבד סימן שההקצפה לא חזקה מספיק והעוגה תקרוס מחוץ לתבנית - במקרה כזה מחזירים למיקסר להקצפה נוספת.
- מקשטים בריבת חלב, מקררים ומגישים: מזלפים ריבת חלב בספירלה מהמרכז כלפי חוץ.
- בעזרת קיסם יוצרים דוגמה של קורי עכביש (מכניסים את הקיסם לעומק 1 ס”מ במרכז העוגה ומזיזים בקו ישר עד השוליים. חוזרים על הפעולה במרחק 2 ס”מ בכיוון ההפוך, מהחוץ כלפי המרכז, וחוזר חלילה, בכל היקף העוגה).
- מעבירים בזהירות למקרר ל-4-5 שעות התייצבות לפחות, או למקפיא למשך שעתיים-שלוש בלבד (העוגה אמורה להתייצב אך לא להיות קפואה לגמרי), לפני שמסירים את התבנית ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן