עוגת גבינה פירורים בלב משוקולד לבן

קרין גורן מכינה קינוח מושחת לשבועות שהוא גם יפה וגם טעים - עוגת גבינה פירורים בתוך לב ענק משוקולד לבן. תתכוננו לקצור את כל המחמאות בשולחן החג
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

תבנית יציקת שוקולד בצורת לב 27 ס"מ

לב שוקולד לבן

פירורי בצק

מלית גבינה

אופן הכנה

  1. מכינים את לב השוקולד: ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים (או בבאן מרי). מורחים את תבנית הלב בשכבה דקה של שוקולד לבן ומעבירים למקפיא ל-5 דקות. מורחים עוד שכבה, ומקפיאים ל-5 דקות. מורחים שכבה שלישית, מנקים את הקצוות משאריות שוקולד ומקפיאים עד שהשוקולד מתמצק ומשתחרר מהתבנית בקלות. מניחים על צלחת הגשה, שומרים בקירור עד ההגשה.
  2. מכינים את הפירורים: מחממים תנור ל-160 מעלות.
  3. טוחנים את כל המצרכים יחד במעבד מזון לקבלת בצק (מוסיפים 1-2 כפות מים אם הוא יבש ומתפורר, או 1-2 כפות קמח אם הוא דביק).
  4. משטחים בידיים על תבנית עם נייר אפייה.
  5. אופים 25 דקות בתנור החם להזהבה. מצננים ומפוררים בידיים.
  6. מכינים את מלית הגבינה: מקציפים יחד את כל מצרכי מלית הגבינה לקבלת קצפת גבינה רכה אך יציבה.
  7. מרכיבים את הקינוח: בונים שכבות בתוך לב השוקולד - קרם גבינה, פירורים וחוזר חלילה עד שמגיעים כמעט לסוף התבנית. מסיימים בקרם גבינה, משטחים בעזרת פלטה.
  8. מורחים את מלית האוכמניות מעל העוגה ומגישים.

הערות

  • אם אין תבנית לב עמוקה, אפשר להכין את העוגה בתבנית עגולה 24 ס"מ ולוותר על שלב יציקת השוקולד הלבן
  • במקום להכין פירורים לבד, אפשר להשתמש בעוגיות אוראו טחונות או כל פירורי עוגייה אחרת שאוהבים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 9867.4 קק״ל 9867.4 קק״ל
פחמימות 1014.6 גרם 1014.6 גרם
שומן 595.2 גרם 595.2 גרם
נתרן 2204.4 מ״ג 2204.4 מ״ג
חלבון 134.2 גרם 134.2 גרם
סיבים תזונתיים 10.6 גרם 10.6 גרם
שומן רווי 355.5 גרם 355.5 גרם
כולסטרול 2105.6 מ״ג 2105.6 מ״ג
סידן 2350.3 מ״ג 2350.3 מ״ג
ברזל 10.1 מ״ג 10.1 מ״ג
אשלגן 7877.9 מ״ג 7877.9 מ״ג
אבץ 14.5 מ״ג 14.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar