רקע הנמל

עוגת גליליות קרם וניל ושוקולד

העוגה שלא תוכלו לעמוד בפניה! ספירלות של גליליות וופל במילוי קרם וניל עם ציפוי שוקולדי מעל. חכו שהאורחים שלכם יגלו את ההפתעה בחיתוך
העוגה שלא תוכלו לעמוד בפניה! ספירלות של גליליות וופל במילוי קרם וניל עם ציפוי שוקולדי מעל. חכו שהאורחים שלכם יגלו את ההפתעה בחיתוך
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    12377
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 12376.8 קק״ל 12376.8 קק״ל
    פחמימות 1065.5 גרם 1065.5 גרם
    שומן 787.7 גרם 787.7 גרם
    נתרן 923.1 מ״ג 923.1 מ״ג
    חלבון 151.1 גרם 151.1 גרם
    סיבים תזונתיים 42.4 גרם 42.4 גרם
    שומן רווי 315.4 גרם 315.4 גרם
    כולסטרול 1137.6 מ״ג 1137.6 מ״ג
    סידן 1154.0 מ״ג 1154.0 מ״ג
    ברזל 63.2 מ״ג 63.2 מ״ג
    אשלגן 3178.4 מ״ג 3178.4 מ״ג
    אבץ 12.2 מ״ג 12.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    12377
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 12376.8 קק״ל 12376.8 קק״ל
    פחמימות 1065.5 גרם 1065.5 גרם
    שומן 787.7 גרם 787.7 גרם
    נתרן 923.1 מ״ג 923.1 מ״ג
    חלבון 151.1 גרם 151.1 גרם
    סיבים תזונתיים 42.4 גרם 42.4 גרם
    שומן רווי 315.4 גרם 315.4 גרם
    כולסטרול 1137.6 מ״ג 1137.6 מ״ג
    סידן 1154.0 מ״ג 1154.0 מ״ג
    ברזל 63.2 מ״ג 63.2 מ״ג
    אשלגן 3178.4 מ״ג 3178.4 מ״ג
    אבץ 12.2 מ״ג 12.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי שוקולד


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים שמנת להקצפה, אבקת סוכר, וניל, מסקרפונה, אינסטנט פודינג וניל וחלב. מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
  2. מניחים נייר אפייה עגול בקוטר 26 בתוך תבנית תנור בקוטר 26.
  3. מניחים בתוך התבנית עם נייר האפייה את הגליליות כשהצד הפתוח כלפי מעלה. מקפידים לצפוף ככל האפשר.
  4. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר עגול בקוטר קטן יותר מקוטר פתח הגליליות וממלאים כל גלילית בקרם עד הסוף. את יתרת הקרם מזלפים בין הגליליות ומקפידים לזלף גם בין הגליליות שבדפנות העוגה. קרם הוא זה שמחבר את כל הגליליות יחד.
  5. מיישרים את הקרם שבחלק העליון של העוגה ומעבירים למקרר עד שציפוי השוקולד יהיה מוכן.
  6. בסיר בינוני שמים מים, סוכר וחמאה ומביאים לרתיחה עדינה. מוסיפים את השוקולד (שבור לקוביות) ומורידים מהאש. מערבבים עד שנוצר רוטב שוקולד חלק. מצננים מעט כדי שלא יהיה חם כשמצפים את העוגה.
  7. מוזגים את כל השוקולד על החלק העליון של העוגה ומיישרים.
  8. שומרים במקפיא כעוגת גלידה או במקרר כעוגה שדומה לעוגת ביסקוויטים.
עוגת גליליות קרם וניל ושוקולד2
עוגת גליליות קרם וניל ושוקולד. צילום: רחלי קרוט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רונית לוי

    הרבה פעמים כשהכנתי גליליות הם נהיו כאלה רטובות ואיבדו את הקראנצ׳ שלהן. איל מתגברים על זה?

      Avatar
      מערכת Foody

      זה לא אמור לקרות כי יש ציפוי שוקולד בתוך הגליליות שמונעות את ההתרככות שלהן. זו בכל מקרה לא עוגה שכדאי להגיש אחרי הרבה ימים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות