עוגת הגזר הטובה מכולן! המתכון המנצח של ריקי אנגלר

עם עוגת גזר כזו מושקעת אין סיכוי שהאורחים שלכם לא יכתירו אתכם כאלופי עוגות הגזר הבלתי מעורערים! זוכת תחרות עוגות הגזר, העוגה של ריקי אנגלר
עם עוגת גזר כזו מושקעת אין סיכוי שהאורחים שלכם לא יכתירו אתכם כאלופי עוגות הגזר הבלתי מעורערים! זוכת תחרות עוגות הגזר, העוגה של ריקי אנגלר
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    10557
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 10556.5 קק״ל 10556.5 קק״ל
    פחמימות 936.3 גרם 936.3 גרם
    שומן 700.6 גרם 700.6 גרם
    נתרן 1622.7 מ״ג 1622.7 מ״ג
    חלבון 89.9 גרם 89.9 גרם
    סיבים תזונתיים 25.6 גרם 25.6 גרם
    שומן רווי 259.9 גרם 259.9 גרם
    כולסטרול 1557.1 מ״ג 1557.1 מ״ג
    סידן 472.9 מ״ג 472.9 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 2441.4 מ״ג 2441.4 מ״ג
    אבץ 6.1 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    10557
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 10556.5 קק״ל 10556.5 קק״ל
    פחמימות 936.3 גרם 936.3 גרם
    שומן 700.6 גרם 700.6 גרם
    נתרן 1622.7 מ״ג 1622.7 מ״ג
    חלבון 89.9 גרם 89.9 גרם
    סיבים תזונתיים 25.6 גרם 25.6 גרם
    שומן רווי 259.9 גרם 259.9 גרם
    כולסטרול 1557.1 מ״ג 1557.1 מ״ג
    סידן 472.9 מ״ג 472.9 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 2441.4 מ״ג 2441.4 מ״ג
    אבץ 6.1 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
עוגת הגזר הזוכה, ריקי אנגלר. צילום: דנה פרידלנדר אורן
עוגת הגזר הזוכה, ריקי אנגלר. צילום: דנה פרידלנדר אורן. סטיילינג: מור עזוז דרור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. מכינים את העוגה: מנפים יחד את 2 סוגי הקמחים, המלח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והתבלינים.
  3. מניחים בקערת מעבד מזון את השמן והסוכר ומערבלים לתערובת אחידה, במהירות נמוכה מוסיפים את הביצים בזה אחר זה ומקציפים היטב עד לקבלת תערובת סמיכה וחלקה.
  4. מוסיפים את הגזר ואז האגוזים ובעזרת לקקן מקפלים פנימה את תערובת הקמח והתבלינים, מוסיפים את המים החמים ובתנועות קיפול מטמיעים את הכל לבלילה אחידה.
  5. בקערת מעבד מזון נקייה - מקציפים את החלבונים לקצף יציב, מקפלים שליש מכמות הקצף לתוך הבלילה ולאחר מכן חוזרים על הפעולה עם שאר הקצף.
  6. מחלקים את התערובת בין 2 תבניות עגולות 24 ס”מ קוטר, מרופדות נייר אפייה באופן שווה ואופים כ-35 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא נקי, מצננים היטב.
  7. מכינים את הציפוי: בבן מארי מחממים מעט את הגבינה, מערבבים היטב ומצננים.
  8. בקערת מעבד מזון מערבלים את החמאה עם אבקת הסוכר, מוסיפים את תמצית הוניל ואת קליפת הלימון ומקפלים פנימה בעדינות בעזרת לקקן את תערובת הגבינה החמימה.
  9. מניחים שכבת עוגה אחת מעל צלחת הגשה, מורחים שכבת ציפוי בעובי של 1 ס”מ, מניחים את העוגה השנייה מעל הציפוי ומצפים גם את השכבה השנייה לפי הטעם (לא חייבים להשתמש בכל כמות הציפוי).
  10. מצננים היטב לפני ההגשה (כשעתיים לפני חיתוך).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת הגזר הטובה מכולן! המתכון המנצח של ריקי אנגלר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות