עוגת ספירלה שוקולד קוקוס של קרין גורן

קרין גורן מלמדת להכין עוגת ספירלה עם שוקולד וקוקוס. גלו את הסוד של קרין לאפיית עוגה פשוטה מאוד להכנה, שאי אפשר להישאר אדישים אליה כאשר פורסים אותה
קרין גורן מלמדת להכין עוגת ספירלה עם שוקולד וקוקוס. גלו את הסוד של קרין לאפיית עוגה פשוטה מאוד להכנה, שאי אפשר להישאר אדישים אליה כאשר פורסים אותה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    8377
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8376.7 קק״ל 8376.7 קק״ל
    פחמימות 849.5 גרם 849.5 גרם
    שומן 516.1 גרם 516.1 גרם
    נתרן 967.4 מ״ג 967.4 מ״ג
    חלבון 104.6 גרם 104.6 גרם
    סיבים תזונתיים 59.7 גרם 59.7 גרם
    שומן רווי 251.0 גרם 251.0 גרם
    כולסטרול 1124.3 מ״ג 1124.3 מ״ג
    סידן 598.1 מ״ג 598.1 מ״ג
    ברזל 33.5 מ״ג 33.5 מ״ג
    אשלגן 3855.0 מ״ג 3855.0 מ״ג
    אבץ 17.7 מ״ג 17.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    8377
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8376.7 קק״ל 8376.7 קק״ל
    פחמימות 849.5 גרם 849.5 גרם
    שומן 516.1 גרם 516.1 גרם
    נתרן 967.4 מ״ג 967.4 מ״ג
    חלבון 104.6 גרם 104.6 גרם
    סיבים תזונתיים 59.7 גרם 59.7 גרם
    שומן רווי 251.0 גרם 251.0 גרם
    כולסטרול 1124.3 מ״ג 1124.3 מ״ג
    סידן 598.1 מ״ג 598.1 מ״ג
    ברזל 33.5 מ״ג 33.5 מ״ג
    אשלגן 3855.0 מ״ג 3855.0 מ״ג
    אבץ 17.7 מ״ג 17.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תערובת שוקולד


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל ומצננים מעט.
  3. טורפים היטב את הביצים, תמצית הווניל והסוכר.
  4. מוסיפים את השמן וחלב הקוקוס וטורפים.
  5. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקוקוס וטורפים רק עד קבלת תערובת אחידה.
  6. מערבבים בקערה נפרדת שליש מתערובת העוגה עם תערובת השוקולד.
  7. מרכיבים את העוגה בתבנית משומנת, בעזרת שתי מצקות: מניחים במרכז התבנית כמות של מצקת מהתערובת הבהירה. מניחים מעל (במרכז התערובת הבהירה) כמות של מצקת מתערובת השוקולד. ממשיכים באותו אופן להניח את שתי התערובות לסירוגין.
  8. אופים כשעה ורבע עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת ספירלה שוקולד קוקוס של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות