עוגת ריבת חלב מהירה

מחפשים מתכון פשוט וקל לעוגה שלא תוכלו להפסיק ליישר? עוגת ריבת חלב מהירה היא בדיוק מה שחיפשתם. שילוב מושלם של עוגה רכה ואוורירית ומתיקות מפנקת של ריבת חלב
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים ביצים, סוכר וסוכר וניל במהירות גבוהה למשך 8 דקות.
  2. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן ואת השמנת החמוצה.
  3. עוצרים את פעולת המיקסר ומקפלים לתוך הבלילה את הקמח.
  4. מעבירים לתבנית האפייה, מורידים את חום התנור ל-160-165 מעלות למשך 45-50 דקות עד שהעוגה מוכנה.
  5. מוציאים מהתנור. מעבירים את ריבת החלב לשק זילוף ובעזרת סכין יוצרים גומות קטנות בעוגה.
  6. מזלפים לתוך כל גומה בעזרת שק הזילוף מעט מריבת החלב ואת מה שנשאר מזלפים בצורת שתי וערב על העוגה.
  7. מפזרים בנדיבות ברס בוטנים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 7211.9 קק״ל 7211.9 קק״ל
פחמימות 1027.7 גרם 1027.7 גרם
שומן 314.5 גרם 314.5 גרם
נתרן 3679.0 מ״ג 3679.0 מ״ג
חלבון 80.7 גרם 80.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
שומן רווי 39.2 גרם 39.2 גרם
כולסטרול 1073.2 מ״ג 1073.2 מ״ג
סידן 669.7 מ״ג 669.7 מ״ג
ברזל 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
אשלגן 1295.1 מ״ג 1295.1 מ״ג
אבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

    Avatar
    רוית כהן

    מה זה אומר מיקסר עם בלון הקצפה?הכוונה להקצפה רגילה של החלבונים עם סוכר?

    Avatar
    אפרת ת

    אפשר גם עם שמנת חמוצה עם פחות אחוזי שומן?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר, הטעם יהיה טיפה פחות מפנק…

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody