עוגת שוקולד ואגסים מרשימה וטעימה

מחפשים מתכון לעוגה גם שהיא גם טעימה אבל גם מרשימה? עוגה בחושה נהדרת ושוקולדית עם אגסים שלמים שמבצבצים מעל ומזמינים לתת בה ביס ולבקש עוד פרוסה
מחפשים מתכון לעוגה גם שהיא גם טעימה אבל גם מרשימה? עוגה בחושה נהדרת ושוקולדית עם אגסים שלמים שמבצבצים מעל ומזמינים לתת בה ביס ולבקש עוד פרוסה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2405
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2405.1 קק״ל 4810.2 קק״ל
    פחמימות 300.2 גרם 600.5 גרם
    שומן 122.4 גרם 244.8 גרם
    נתרן 527.9 מ״ג 1055.8 מ״ג
    חלבון 36.8 גרם 73.6 גרם
    סיבים תזונתיים 24.3 גרם 48.7 גרם
    שומן רווי 57.1 גרם 114.3 גרם
    כולסטרול 512.9 מ״ג 1025.8 מ״ג
    סידן 318.7 מ״ג 637.3 מ״ג
    ברזל 11.5 מ״ג 23.0 מ״ג
    אשלגן 1493.4 מ״ג 2986.8 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2405
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2405.1 קק״ל 4810.2 קק״ל
    פחמימות 300.2 גרם 600.5 גרם
    שומן 122.4 גרם 244.8 גרם
    נתרן 527.9 מ״ג 1055.8 מ״ג
    חלבון 36.8 גרם 73.6 גרם
    סיבים תזונתיים 24.3 גרם 48.7 גרם
    שומן רווי 57.1 גרם 114.3 גרם
    כולסטרול 512.9 מ״ג 1025.8 מ״ג
    סידן 318.7 מ״ג 637.3 מ״ג
    ברזל 11.5 מ״ג 23.0 מ״ג
    אשלגן 1493.4 מ״ג 2986.8 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. בקערה שמים מחמאה ושוקולד וממיסים אותם על בן מארי. לאחר המסה מלאה מורידים מהגז ומקררים מעט.

    בקערה שמים חמאה ושוקולד. צילום: שי אפגין
    בקערה שמים מחמאה ושוקולד. צילום: שי אפגין

  3. מוסיפים ביצים, קמח, קקאו, אבקת אפייה וסוכר ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את החלב ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
    מוסיפים ביצים לתערובת השוקולד. צילום: שי אפגין
    מוסיפים ביצים לתערובת השוקולד. צילום: שי אפגין

    מוסיפים קמח לתערובת השוקולד. צילום: שי אפגין
    מוסיפים קמח לתערובת השוקולד. צילום: שי אפגין

  5. מרכיבים ואופים: מחלקים בצורה שווה את הבלילה בין שתי תבניות האינגליש קייק.
  6. מסדרים מעל כל אחת מהעוגות את האגסים כאשר חצי מהאגס בתוך הבלילה וחצי בחוץ.

    מסדרים מעל כל אחת מהעוגות את האגסים. צילום: שי אפגין
    מסדרים מעל כל אחת מהעוגות את האגסים. צילום: שי אפגין

  7. מכניסים לתנור לאפייה של שעה או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.

    עוגת שוקולד אגסים. צילום: שי אפגין
    עוגת שוקולד אגסים. צילום: שי אפגין

מתכונים נוספים שכדאי להכיר
עוגת שוקולד ואגסים מרשימה וטעימה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות