< רקע נינג'ה

עוגת שוקולד יום הולדת בקלי קלותה!

מה נעים ומה נחמד, שכל בן וכל בת, לא נולדו ביום אחד רק ביום הולדת... ושאפשר להכין גם עוגת שוקולד מושלמת במכשיר נינג'ה לכבוד יום ההולדת
מה נעים ומה נחמד, שכל בן וכל בת, לא נולדו ביום אחד רק ביום הולדת... ושאפשר להכין גם עוגת שוקולד מושלמת במכשיר נינג'ה לכבוד יום ההולדת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    197
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.3 קק״ל 7101.5 קק״ל
    פחמימות 20.3 גרם 730.9 גרם
    שומן 11.9 גרם 427.2 גרם
    נתרן 36.0 מ״ג 1296.8 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 113.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 44.7 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 143.1 גרם
    כולסטרול 43.0 מ״ג 1548.8 מ״ג
    סידן 24.6 מ״ג 884.9 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 37.9 מ״ג
    אשלגן 106.2 מ״ג 3823.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 19.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    197
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.3 קק״ל 7101.5 קק״ל
    פחמימות 20.3 גרם 730.9 גרם
    שומן 11.9 גרם 427.2 גרם
    נתרן 36.0 מ״ג 1296.8 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 113.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 44.7 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 143.1 גרם
    כולסטרול 43.0 מ״ג 1548.8 מ״ג
    סידן 24.6 מ״ג 884.9 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 37.9 מ״ג
    אשלגן 106.2 מ״ג 3823.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 19.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי וקישוט


אופן הכנה

  1. שמים בקערה את השוקולד והחלב וממיסים ביחד במיקרוגל או על באן מרי. מערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  2. שמים במעבד מזון עם להב לישת הבצק את הביצים והסוכר ולוחצים על תוכנית HIGH. מערבבים במהירות גבוהה כ-2 דקות עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.

    מכניסים את הביצים והסוכר. צילום: אפיק גבאי
    מכניסים את הביצים והסוכר. צילום: אפיק גבאי

  3. מוסיפים בזרם דק תוך כדי פעילות המעבד את השמן דרך פתח הכנסת המזון שעל גבי מכסה מעבד המזון, וממשיכים לערבל עד שהתערובת אחידה ומכפילה את נפחה.

    מוסיפים בזרם דק את השמן. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים בזרם דק את השמן. צילום: אפיק גבאי

  4. מוסיפים באותה הדרך את תערובת השוקולד וממשיכים לערבל עד לאיחוד הבלילה.
  5. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו, לוחצים על תוכנית MIX וממשיכים לערבל עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה.

    מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. צילום: אפיק גבאי
    מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. צילום: אפיק גבאי

  6. יוצקים את הבלילה לתבנית, מיישרים ואופים כ-45 דקות, או עד שהעוגה קפיצית למגע. מוציאים ומצננים.
  7. במכשיר פודי נינג’ה: בוחרים בתכנית אפייה, מכוונים לחום של 170 מעלות למשך 45 דקות. לוחצים על התחל/עצור על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מכניסים את תבנית האפייה עם העוגה למכשיר.
  8. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרוגל או על באן מרי. מערבבים עד שמתקבל גנאש חלק ומבריק.
  9. יוצקים את הציפוי מעל העוגה ומיישרים. מפזרים מעל בנדיבות סוכריות צבעוניות. מעבירים לקירור של כ-20 דקות, או עד שציפוי השוקולד מתייצב.

    יוצקים את הציפוי מעל העוגה. צילום: אפיק גבאי
    יוצקים את הציפוי מעל העוגה. צילום: אפיק גבאי

  10. חותכים ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר.
    עוגת שוקולד יום הולדת. צילום: אפיק גבאי
    עוגת שוקולד יום הולדת. צילום: אפיק גבאי

    לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד יום הולדת בקלי קלותה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    עטליה

    מאז שגיליתי את המתכון הזה הוא הולך איתי לכל מקום! מעולהההה

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף! תודה ושבת שלום!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות