עוגת שוקולד יום הולדת קלה ומהירה

מחפשים מתכון פשוט וקל לעוגת יום הולדת חגיגית וטעימה? אור בן אוליאל מלמד כיצד להכין עוגת שוקולד יום הולדת קלה ומהירה שלא תוכלו להפסיק ליישר
מחפשים מתכון פשוט וקל לעוגת יום הולדת חגיגית וטעימה? אור בן אוליאל מלמד כיצד להכין עוגת שוקולד יום הולדת קלה ומהירה שלא תוכלו להפסיק ליישר
  • אור בן אוליאל
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    398
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 398.4 קק״ל 4780.6 קק״ל
    פחמימות 58.5 גרם 702.1 גרם
    שומן 17.0 גרם 204.6 גרם
    נתרן 111.4 מ״ג 1336.5 מ״ג
    חלבון 6.6 גרם 78.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 34.5 גרם
    שומן רווי 10.0 גרם 119.8 גרם
    כולסטרול 72.7 מ״ג 872.4 מ״ג
    סידן 43.8 מ״ג 525.4 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 194.9 מ״ג 2339.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 11.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    398
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 398.4 קק״ל 4780.6 קק״ל
    פחמימות 58.5 גרם 702.1 גרם
    שומן 17.0 גרם 204.6 גרם
    נתרן 111.4 מ״ג 1336.5 מ״ג
    חלבון 6.6 גרם 78.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 34.5 גרם
    שומן רווי 10.0 גרם 119.8 גרם
    כולסטרול 72.7 מ״ג 872.4 מ״ג
    סידן 43.8 מ״ג 525.4 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 194.9 מ״ג 2339.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 11.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


עוגת שוקולד


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. ממסים את החמאה במיקרוגל ומערבבים היטב עד שהיא הופכת נוזלית.
  3. בקערה גדולה או במיקסר מערבבים יחד את כל מצרכי העוגה והחמאה המומסת עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מעבירים את הבלילה לתבנית האפייה ואופים כ-55 דקות.
  5. העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכזה הוא יוצא עם מעט פירורים לחים. מומלץ לבדוק כבר לאחר 40 דקות אפייה.
  6. מכינים את הציפוי: שמים בקערה את השוקולד והשמנת. מחממים במיקרוגל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים על העוגה.
  7. שומרים בטמפרטורת החדר עד להגשה.

הערות

  • ניתן להכין את הציפוי ללא שמנת מתוקה: מחממים יחד 100 גרם שוקולד מריר, 2 כפות חלב קוקוס, כף וחצי שמן קוקוס וכפית דבש ומערבבים היטב. לאחר הציפוי ניתן לעטר באגוזים קצוצים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד יום הולדת קלה ומהירה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    דניאל גולדשטיין

    האם אפשר לשים במקרר עד ההגשה כלומר אם אני מכין את זה יום לפני ההגשה אני יכול לשים את זה במקרר עד ההגשה או שצריך להוציא את זה לפני

      Avatar
      מערכת Foody

      רצוי להוציא לפני ההגשה שהעוגה תהיה בטמפרטורת חדר

    Avatar
    מורן סטיינמן

    האם יש גרסת פרווה לעוגה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר להמיר את החמאה במחמאה, את החלב בחלב צמחי (סויה, שקדים וכו’) ואת השמנת המתוקה בשמנת צמחית. בהצלחה!

    Avatar
    Hadas Orbach

    האם אפשר להכין את העוגה מראש ולהקפיא אותה עד להגשה? אם כן מהי הדרך המומלצת להפשרה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להקפיא ללא הציפוי. להפשיר לילה במקרר ולהוציא מהמקרר כשעתיים לפני הציפוי. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות