עוגת שוקולד מהירה

בלי להפעיל תנור, בלי שלבים ארוכים ובלי חלק עליון שרוף או עוגה לא מוכנה מבפנים – מתכון לעוגת שוקולד רכה ושוקולדית שמכינים בחצי שעה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

עוגה

ציפוי

אופן הכנה

  1. שוברים את הביצים לקערה גדולה. מוסיפים שמן, שמנת וסוכר וטורפים היטב.
  2. מנפים פנימה קקאו וקמח וטורפים היטב עד שהקמח נטמע.
  3. מניחים את הרשת של מכשיר הנינג’ה בתוך המכשיר.
  4. משמנים תבנית עוגה עגולה בקוטר 20 ס”מ ומעבירים את הבלילה פנימה. 
  5. מניחים את התבנית מעל הרשת (בתוך הסיר) וסוגרים עם מכסה ההשחמה.
  6. מכוונים ל-170 מעלות ל-30 דקות ומעבירים למצב אפייה.
  7. לאחר 25 דקות מומלץ לפתוח ולוודא אם העוגה כבר מוכנה על ידי נעיצת קיסם בחלק המרכזי.
  8. מוציאים את העוגה ומצננים.
  9. מכינים את הציפוי: מוציאים את הרשת מהמכשיר ושמים בתוך הסיר שמנת מתוקה ושוקולד. מפעילים על מצב בישול בטמפרטורה של 170 מעלות ועל זמן של 5 דקות.
  10. מערבבים עד לקבלת תערובת מבריקה וחלקה.
  11. יוצקים על העוגה ומגישים.

 

הערות

  • אפשר לשדרג את העוגה עם תוספת של 100 גרם שוקולד צ'יפס מריר, חלב או לבן. כמו כן, ניתן לפזר סוכריות צבעוניות מעל
  • ניתן להחליף את הקקאו בקמח לקבלת עוגת וניל. מגישים עם פירות העונה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3521.5 קק״ל 3521.5 קק״ל
פחמימות 276.6 גרם 276.6 גרם
שומן 257.4 גרם 257.4 גרם
נתרן 1776.4 מ״ג 1776.4 מ״ג
חלבון 42.5 גרם 42.5 גרם
סיבים תזונתיים 22.6 גרם 22.6 גרם
שומן רווי 43.4 גרם 43.4 גרם
כולסטרול 509.2 מ״ג 509.2 מ״ג
סידן 199.5 מ״ג 199.5 מ״ג
ברזל 16.0 מ״ג 16.0 מ״ג
אשלגן 1527.6 מ״ג 1527.6 מ״ג
אבץ 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody