עוגת שוקולד בשכבות עם קרם שוקולד

איילת הירשמן מכינה עוגת שוקולד המורכבת משכבות טורט וקרם שוקולד מענג. עוגה לכל אוהבי השוקולד, למסיבות יום הולדת ולארוחות משפחתיות
איילת הירשמן מכינה עוגת שוקולד המורכבת משכבות טורט וקרם שוקולד מענג. עוגה לכל אוהבי השוקולד, למסיבות יום הולדת ולארוחות משפחתיות
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    928
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 927.8 קק״ל 9278.1 קק״ל
    פחמימות 120.6 גרם 1205.6 גרם
    שומן 52.9 גרם 529.0 גרם
    נתרן 562.3 מ״ג 5622.9 מ״ג
    חלבון 12.9 גרם 129.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 53.6 גרם
    שומן רווי 31.7 גרם 316.8 גרם
    כולסטרול 144.5 מ״ג 1445.1 מ״ג
    סידן 94.2 מ״ג 942.0 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 43.4 מ״ג
    אשלגן 413.5 מ״ג 4134.7 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 26.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    928
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 927.8 קק״ל 9278.1 קק״ל
    פחמימות 120.6 גרם 1205.6 גרם
    שומן 52.9 גרם 529.0 גרם
    נתרן 562.3 מ״ג 5622.9 מ״ג
    חלבון 12.9 גרם 129.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 53.6 גרם
    שומן רווי 31.7 גרם 316.8 גרם
    כולסטרול 144.5 מ״ג 1445.1 מ״ג
    סידן 94.2 מ״ג 942.0 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 43.4 מ״ג
    אשלגן 413.5 מ״ג 4134.7 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 26.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
איילת הירשמן
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס שמן.
  2. מכינים את העוגה: שמים את כל המרכיבים בקערת המיקסר ומעבדים דקה רק עד שהמרכיבים מתערבבים, ומתקבלת בלילה חלקה ונוזלית, במרקם שמזכיר שמנת מתוקה לפני ההקצפה.
  3. יוצקים לתבנית, ומקפידים שהעיסה לא תגיע ליותר משלושת רבעי גובה התבנית.
  4. אופים 60 דקות, עד שהעוגה מתייצבת ותופחת קלות (לפעמים נוצר במרכזה בקע). בודקים בזהירות על ידי נגיעה קלה ביד במרכז, שאמור להיות קפיצי ורך למגע בחלקו העליון. מוציאים ומצננים בתבנית.
  5. מכינים את הציפוי: שמים בקערה גדולה שמתאימה למיקרוגל את השוקולד והשמנת, וממיסים במיקרוגל בכמה פעמים, לפרקי זמן קצרים, עד שהשוקולד נמס. מוציאים ומערבבים היטב עד שמתקבל גנאש חלק. מצננים קצת בטמפרטורת החדר ושומרים במקרר עד לציפוי.
  6. כשהעוגה צוננת, הופכים אותה על משטח עבודה ופורסים אותה במרכז לרוחב. מניחים פרוסה אחת על משטח עבודה ומורחים אותה בקרם הקר במרכז. סוגרים, מכסים בפרוסת העוגה העליונה, ומצפים בשאר הקרם מלמעלה ובצדדים. מגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד בשכבות עם קרם שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    אתי

    השוקולד שוקולד קשה כלומר הוא צריך מקרר או שהוא ימס ..??

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אתי, לא בטוחים שהבנו את כוונתך. האם את מתייחסת לגנאש? בקירור הוא מגיע למרקם סמיך של ממרח, כך שקל למרוח על העוגה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות