בראוניז קפה וקוקוס של קרין גורן. יאמי!

בראוניז קפה וקוקוס זה קינוח מיוחד, מושחת, טעים ופשוט להכנה, המורכב משתי שכבות מפנקות: בראוניז קפה עסיסי ופאדג'י ומרנג קוקוס זהוב
בראוניז קפה וקוקוס זה קינוח מיוחד, מושחת, טעים ופשוט להכנה, המורכב משתי שכבות מפנקות: בראוניז קפה עסיסי ופאדג'י ומרנג קוקוס זהוב
  • קרין גורן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    8034
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8034.4 קק״ל 8034.4 קק״ל
    פחמימות 836.2 גרם 836.2 גרם
    שומן 477.7 גרם 477.7 גרם
    נתרן 1602.0 מ״ג 1602.0 מ״ג
    חלבון 90.5 גרם 90.5 גרם
    סיבים תזונתיים 76.8 גרם 76.8 גרם
    שומן רווי 347.0 גרם 347.0 גרם
    כולסטרול 1938.7 מ״ג 1938.7 מ״ג
    סידן 525.6 מ״ג 525.6 מ״ג
    ברזל 32.4 מ״ג 32.4 מ״ג
    אשלגן 3852.9 מ״ג 3852.9 מ״ג
    אבץ 17.8 מ״ג 17.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    8034
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8034.4 קק״ל 8034.4 קק״ל
    פחמימות 836.2 גרם 836.2 גרם
    שומן 477.7 גרם 477.7 גרם
    נתרן 1602.0 מ״ג 1602.0 מ״ג
    חלבון 90.5 גרם 90.5 גרם
    סיבים תזונתיים 76.8 גרם 76.8 גרם
    שומן רווי 347.0 גרם 347.0 גרם
    כולסטרול 1938.7 מ״ג 1938.7 מ״ג
    סידן 525.6 מ״ג 525.6 מ״ג
    ברזל 32.4 מ״ג 32.4 מ״ג
    אשלגן 3852.9 מ״ג 3852.9 מ״ג
    אבץ 17.8 מ״ג 17.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


בראוניז קפה

מרנג קוקוס


אופן הכנה

  1. מכינים את הבראוניז קפה: ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה. מערבבים פנימה ביצים, חלמונים, שני סוגי סוכר ותמצית וניל. מוסיפים קמח, קפה ומלח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה, אחידה ומבריקה. משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס שמן, ומניחים במקפיא עד להכנת הציפוי.
  2. מכינים את ציפוי הקוקוס: בקערה מערבבים (לא מקציפים) חלבונים וסוכר. מכינים סיר בינוני (שהיקפו קצת יותר קטן מהקערה) עם מעט מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה בינונית כך שהמים יבעבעו בעדינות. מניחים את הקערה על הסיר (אסור שהמים יגעו בקערה) ומערבבים את תערובת החלבונים מעל האדים עד שהיא חמה מאוד למגע וכל הסוכר נמס (בודקים בין שתי אצבעות שאין תחושה גרגרית). מסירים מהאש ומערבבים פנימה את שבבי הקוקוס ותמצית הווניל.
  3. מרכיבים ואופים: מחממים תנור ל-180 מעלות. בעזרת 2 כפות מניחים ערימות קטנות מתערובת הקוקוס על תערובת הבראוניז. הכיסוי לא אמור להיות מוחלט או סימטרי - זה כל היופי והאופי…
  4. אופים כ-25 דקות, עד שהבראוניז תפוחים ויציבים בשוליים, המרכז עדיין נמוך ורך, וציפוי הקוקוס שחום וקריספי למגע.
  5. מצננים לחלוטין ומניחים להתייצבות על השיש למשך הלילה, או מעבירים למקרר לשעתיים-שלוש (כדי להקל על הפריסה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז קפה וקוקוס של קרין גורן. יאמי!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    בת אל אשורי

    להוסיף רק חלמונים בעוגה? בלי חלבונים?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, מה שכתוב במתכון

    Avatar
    סמאהר

    רק חשוב לציין גודל התבניות במתכונים ?

      Avatar
      מערכת Foody

      בכל מתכון רשום גודל התבנית: מתחת ל”מצרכים” רשום “בחר סוג תבנית” ושם רשום גודל התבנית.

    Avatar
    פזית טל

    כמות הסוכר במתכון הזה נראית לי מוגזמת ביותר בטוח שאלה הכמויות ?

      Avatar
      מערכת Foody

      אכן, אלה הכמויות.
      תוכלי כמובן להפחית. קרין גורן מתוקה ואוהבת מתוק.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות