עוגת “שירה” – עוגת שוקולד עם גומות חן של קרין גורן

קרין גורן אופה עוגת שוקולד בחושה שמכינים בקלי קלות בערבוב מהיר בסיר אחד, עם גומות חן מתוקות, מלאות ציפוי שוקולדי עשיר שמעניק לעוגה עוד יותר עסיסיות
קרין גורן אופה עוגת שוקולד בחושה שמכינים בקלי קלות בערבוב מהיר בסיר אחד, עם גומות חן מתוקות, מלאות ציפוי שוקולדי עשיר שמעניק לעוגה עוד יותר עסיסיות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    4675
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4674.5 קק״ל 4674.5 קק״ל
    פחמימות 464.0 גרם 464.0 גרם
    שומן 282.6 גרם 282.6 גרם
    נתרן 2023.3 מ״ג 2023.3 מ״ג
    חלבון 82.3 גרם 82.3 גרם
    סיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרם
    שומן רווי 164.2 גרם 164.2 גרם
    כולסטרול 2208.4 מ״ג 2208.4 מ״ג
    סידן 474.0 מ״ג 474.0 מ״ג
    ברזל 26.8 מ״ג 26.8 מ״ג
    אשלגן 2520.6 מ״ג 2520.6 מ״ג
    אבץ 13.4 מ״ג 13.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    4675
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4674.5 קק״ל 4674.5 קק״ל
    פחמימות 464.0 גרם 464.0 גרם
    שומן 282.6 גרם 282.6 גרם
    נתרן 2023.3 מ״ג 2023.3 מ״ג
    חלבון 82.3 גרם 82.3 גרם
    סיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרם
    שומן רווי 164.2 גרם 164.2 גרם
    כולסטרול 2208.4 מ״ג 2208.4 מ״ג
    סידן 474.0 מ״ג 474.0 מ״ג
    ברזל 26.8 מ״ג 26.8 מ״ג
    אשלגן 2520.6 מ״ג 2520.6 מ״ג
    אבץ 13.4 מ״ג 13.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


עוגה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים את העוגה: ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר על אש נמוכה ומכבים.
  3. מוסיפים את הביצים פנימה וטורפים במהירות, לפני שייקרשו מהחום.
  4. מוסיפים את הקמח התופח, הקורנפלור והקפה הנמס וטורפים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כ־40-30 דקות. היזהרו מאפיית יתר - קיסם שננעץ במרכז העוגה צריך לצאת עם מעט פירורי עוגה לחים סביבו.
  6. מוציאים את העוגה מהתנור ויוצרים בה כ־12 חורים עמוקים בעזרת ידית עגולה של כף עץ.
  7. מכינים את הציפוי: ממיסים את השמנת המתוקה והשוקולד מריר.
  8. מוסיפים את ממרח הקקאו לתערובת השוקולד. אם הממרח מוצק מדי, אפשר להמיס אותו מעט במיקרוגל לפני הערבוב.
  9. יוצקים את הציפוי על העוגה ולתוך החורים שיצרנו.
  10. מצננים, פורסים ונהנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת “שירה” – עוגת שוקולד עם גומות חן של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות