באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

עוגת שמרים במילוי נוטלה – מושלמת ליד הקפה שלכם

עוגת שמרים נוטלה מבצק שמרים אוורירי וממרח נוטלה שוקולדי ומתוק. יש גם טריק מעולה להתפחה מהירה ואיכותית של הבצק!
עוגת שמרים נוטלה מבצק שמרים אוורירי וממרח נוטלה שוקולדי ומתוק. יש גם טריק מעולה להתפחה מהירה ואיכותית של הבצק!
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    411
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 411.1 קק״ל 4932.8 קק״ל
    פחמימות 64.2 גרם 770.2 גרם
    שומן 15.2 גרם 182.6 גרם
    נתרן 118.9 מ״ג 1426.3 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 101.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 26.5 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 75.4 גרם
    כולסטרול 59.4 מ״ג 712.2 מ״ג
    סידן 88.5 מ״ג 1061.9 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 17.8 מ״ג
    אשלגן 171.4 מ״ג 2056.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 10.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    411
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 411.1 קק״ל 4932.8 קק״ל
    פחמימות 64.2 גרם 770.2 גרם
    שומן 15.2 גרם 182.6 גרם
    נתרן 118.9 מ״ג 1426.3 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 101.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 26.5 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 75.4 גרם
    כולסטרול 59.4 מ״ג 712.2 מ״ג
    סידן 88.5 מ״ג 1061.9 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 17.8 מ״ג
    אשלגן 171.4 מ״ג 2056.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 10.1 מ״ג
    סגור

תראו כמה קל להכין את עוגת השמרים הזו! מכינים את הבצק, מתפיחים במכשיר הנינג’ה וגם אופים בתוכו! קבלו מתכון לעוגת שמרים נוטלה נימוחה מושלמת: רכה, מתוקה ועשירה בטעמים. אפשר להכין אותה בצורה עגולה או כצמת בורג או עוגת שושנים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שמרים
ליאור קליין
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

סירופ סוכר


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, הסוכר והשמרים ומערבבים כדקה. מוסיפים את הביצה והחלב וממשיכים ללוש כ-2 דקות במהירות בינונית. מוסיפים את החמאה ולשים את הבצק כ-5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-4 דקות לבצק אחיד שמתנתק מדפנות המיקסר.
  2. מתפיחים התפחה ראשונה: מעבירים את הבצק לסיר הבישול של הסמארט ליד המשומן בתרסיס השמן. סוגרים את מכסה יחידת הבישול. מזיזים את הסליידר למצב “טיגון באוויר/בישול”, בוחרים באפשרות “התפחה” ומכוונים ל-35 מעלות ל-30 דקות.
  3. מוציאים את הבצק למשטח עבודה ומחלקים לשני חלקים. מרדדים כל חלק למלבן, מורחים בעזרת מרית בחצי מכמות הנוטלה ומגלגלים לרולדה ארוכה. מעבירים את שתי הרולדות למקפיא ל-20 דקות.
  4. מוציאים את הרולדות מהמקפיא ופורסים אותן לאורך בעזרת סכין חדה.
  5. קולעים את 4 הרצועות שהתקבלו בשיטת שתי וערב ומקפלים את הקצוות ליצירת מאפה עגול. מעבירים לתבנית גדולה משומנת, מעבירים את התבנית לרשת דו כיוונית בעמדה הנמוכה ומכניסים את העוגה לסיר הבישול להתפחה שנייה.
  6. מתפיחים התפחה שנייה: סוגרים את מכסה יחידת הבישול, מזיזים את הסליידר למצב “טיגון באוויר/בישול, בוחרים באפשרות “התפחה” ומכוונים ל-35 מעלות ל-30 דקות.
  7. אופים את העוגה: מברישים את העוגה בביצה טרופה. מוזגים לסיר הבישול 700 מ”ל מים, סוגרים את מכסה יחידת הבישול, מזיזים את הסליידר לעמדה האמצעית “בישול בשילוב אדים” ובוחרים בפונקציית “אפייה+אידוי”. מכוונים ל-160 מעלות ול-35 דקות. לוחצים על “התחלה” להתחלת האפייה.
  8. מכינים את הסירופ: מרתיחים בסיר קטן את המים והסוכר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-5 דקות להסמכה.
  9. מוציאים את העוגה מהמכשיר, מברישים בסירופ הסוכר, מצננים מעט ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שמרים במילוי נוטלה – מושלמת ליד הקפה שלכם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות