
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כוללשעה ו-35 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
-
5 כרעי עוףאו שוקי עוף
-
2 בצלים בינוניים
-
3 פלפלים אדומים בינונייםאו פלפלים ירוקים/ צהובים - חתוכים לקוביות
-
3 תפוחי אדמה בינונייםחתוכים לקוביות
מרינדה
-
2 כפות תבלין גריל
-
1 כף אבקת מרק בצל קנורקנור
-
1 כף אבקת מרק עוףקנור
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כפית שוםתבלין שום גבישי
-
3 כפות רוטב טריאקי קנור
-
2 כפות סילאן
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה את כל חומרי המרינדה, מכניסים את חלקי העוף אל הקערה עם המרינדה ומעסים. משרים 15 דקות.
- בינתיים, קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם מים 7 דקות עד לריכוך ראשוני.
- פורסים את הבצלים ומניחים בתבנית. מניחים מעל הבצלים את הפלפלים הצבעוניים ומעליהם את תפוחי האדמה שעברו ריכוך קל.
- מרססים או מזלפים שמן זית מעל ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
- מניחים מעל את חלקי העוף שהושרו במרינדה ואת יתרת המרינדה שנותרה בקערה שופכים מעל חלקי העוף שבתבנית.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 50 דקות ללא כיסוי.
בשיתוף עם קנור
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
517.6
קק״ל
2070.5
קק״ל
פחמימות
396.7
גרם
1586.7
גרם
סוכר
385.1
גרם
1540.3
גרם
שומן
372.2
גרם
1488.8
גרם
נתרן
1527.4
מ״ג
6109.6
מ״ג
חלבון
373.5
גרם
1494.1
גרם
סיבים תזונתיים
375.6
גרם
1502.2
גרם
שומן רווי
372.0
גרם
1488.1
גרם
כולסטרול
371.9
מ״ג
1487.5
מ״ג
סידן
406.5
מ״ג
1625.8
מ״ג
ברזל
372.7
מ״ג
1490.8
מ״ג
אשלגן
848.2
מ״ג
3392.9
מ״ג
אבץ
371.9
מ״ג
1487.7
מ״ג
תגובה אחת
מתאים לי צלחת כזאת כעת