עוף בתנור של יונית צוקרמן

כולנו מחפשים מתכון מנצח לעוף בתנור, וליונית צוקרמן יש אחד כזה! עוף עם ירקות צבעוניים ותפוחי אדמה אפויים בתנור, במרינדה משגעת ובקלי קלות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

מרינדה

אופן הכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את כל חומרי המרינדה, מכניסים את חלקי העוף אל הקערה עם המרינדה ומעסים. משרים 15 דקות.
  2. בינתיים, קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם מים 7 דקות עד לריכוך ראשוני.
  3. פורסים את הבצלים ומניחים בתבנית. מניחים מעל הבצלים את הפלפלים הצבעוניים ומעליהם את תפוחי האדמה שעברו ריכוך קל.
  4. מרססים או מזלפים שמן זית מעל ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
  5. מניחים מעל את חלקי העוף שהושרו במרינדה ואת יתרת המרינדה שנותרה בקערה שופכים מעל חלקי העוף שבתבנית.
  6. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 50 דקות ללא כיסוי.

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 517.6 קק״ל 2070.5 קק״ל
פחמימות 396.7 גרם 1586.7 גרם
סוכר 385.1 גרם 1540.3 גרם
שומן 372.2 גרם 1488.8 גרם
נתרן 1527.4 מ״ג 6109.6 מ״ג
חלבון 373.5 גרם 1494.1 גרם
סיבים תזונתיים 375.6 גרם 1502.2 גרם
שומן רווי 372.0 גרם 1488.1 גרם
כולסטרול 371.9 מ״ג 1487.5 מ״ג
סידן 406.5 מ״ג 1625.8 מ״ג
ברזל 372.7 מ״ג 1490.8 מ״ג
אשלגן 848.2 מ״ג 3392.9 מ״ג
אבץ 371.9 מ״ג 1487.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar

    Avatar
    ישראלה גלנט

    מתאים לי צלחת כזאת כעת