עוף חמוץ מתוק סיני ברוטב שום ודבש משגע

ארוחת צהריים טעימה בטירוף של חזה עוף חמוץ מתוק סיני מטוגן בטמפורה עם רוטב של שום ודבש, סויה ושומשום, שמגישים עם אורז לבן וצ'ופסטיקס!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים את הקמח התופח, הקורנפלור, המלח, הביצה והמים עד לקבלת בלילה סמיכה.
  2. טובלים את חזה העוף בבלילה עד שכל הרצועות מצופות היטב ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  3. בסיר קטן מכינים את הרוטב: מערבבים את רוטב השום ודבש, רוטב הסויה והשומשום ומביאים לרתיחה.
  4. מערבבים פנימה את העוף המטוגן עד שכל העוף מצופה ברוטב.
  5. מגישים את העוף על אורז לבן, מפזרים כוסברה וסוחטים פלח לימון.

    עוף חמוץ מתוק ללא מוצר
    תכינו את הצ’ופסטיקס! צילום: מעיין טרודל

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 352.5 קק״ל 705.1 קק״ל
פחמימות 62.3 גרם 124.5 גרם
סוכר 27.2 גרם 54.3 גרם
שומן 7.3 גרם 14.6 גרם
נתרן 1463.7 מ״ג 2927.3 מ״ג
חלבון 9.3 גרם 18.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 1.6 גרם
שומן רווי 1.5 גרם 3.0 גרם
כולסטרול 126.6 מ״ג 253.2 מ״ג
סידן 24.0 מ״ג 47.9 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 3.3 מ״ג
אשלגן 99.4 מ״ג 198.9 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar