רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

עוף מוקפץ עם קשיו ממש כמו בתאילנד

מחפשים רעיון לארוחת צהריים או ערב שילדים אוהבים? מצאתם! עוף מוקפץ עם קשיו כמו בתאילנד, עם ירקות וטעמים חמוצים, מתוקים ומעט חריפים. סוודיקה!
מחפשים רעיון לארוחת צהריים או ערב שילדים אוהבים? מצאתם! עוף מוקפץ עם קשיו כמו בתאילנד, עם ירקות וטעמים חמוצים, מתוקים ומעט חריפים. סוודיקה!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
19 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    787
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 786.6 קק״ל 1573.2 קק״ל
    פחמימות 168.8 גרם 337.6 גרם
    שומן 188.9 גרם 377.7 גרם
    נתרן 2026.3 מ״ג 4052.6 מ״ג
    חלבון 191.6 גרם 383.2 גרם
    סיבים תזונתיים 149.2 גרם 298.4 גרם
    שומן רווי 152.9 גרם 305.9 גרם
    כולסטרול 147.4 מ״ג 294.8 מ״ג
    סידן 183.5 מ״ג 367.0 מ״ג
    ברזל 151.2 מ״ג 302.3 מ״ג
    אשלגן 561.3 מ״ג 1122.6 מ״ג
    אבץ 150.5 מ״ג 300.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    787
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 786.6 קק״ל 1573.2 קק״ל
    פחמימות 168.8 גרם 337.6 גרם
    שומן 188.9 גרם 377.7 גרם
    נתרן 2026.3 מ״ג 4052.6 מ״ג
    חלבון 191.6 גרם 383.2 גרם
    סיבים תזונתיים 149.2 גרם 298.4 גרם
    שומן רווי 152.9 גרם 305.9 גרם
    כולסטרול 147.4 מ״ג 294.8 מ״ג
    סידן 183.5 מ״ג 367.0 מ״ג
    ברזל 151.2 מ״ג 302.3 מ״ג
    אשלגן 561.3 מ״ג 1122.6 מ״ג
    אבץ 150.5 מ״ג 300.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
19 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

למוקפץ:


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב של המוקפץ: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ושומרים בצד.
  2. מכינים את המוקפץ: מחממים שמן בווק או מחבת ומקפיצים את הקשיו במשך כ-30 שניות עד שהוא מזהיב יפה. מעבירים עם כף מחוררת לצלחת ושומרים בצד.
  3. מוסיפים למחבת (או לווק) את הברוקולי, הבצל והשום, מגבירים את הלהבה ומקפיצים שתי דקות.
  4. מוסיפים את העוף ומקפיצים כמה דקות עד שהוא מחליף את צבעו מכל הצדדים (מורוד ללבן).
  5. מוסיפים את החלק הלבן של הבצל הירוק והצ’ילי וממשיכים להקפיץ עוד דקה עד שהחלק הלבן של הבצל הירוק מתחיל להתרכך.
  6. מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומקפיצים עוד דקה עד שכל המרכיבים מכוסים בשכבה יפה של רוטב מבריק ודביק.
  7. מוסיפים את החלק הירוק של הבצל הירוק והקשיו ומקפיצים 30 שניות נוספות. מכבים את האש.
  8. מפזרים טבעות צ’ילי ומגישים את המוקפץ על מצע אורז לבן.

    מוקפץ עוף עם קשיו 78789
    מוקפץ עוף עם קשיו, ארוחת צהריים ממש כמו בתאילנד

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף מוקפץ עם קשיו ממש כמו בתאילנד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    חסי

    טעים ממש!!! הוספתי כרובית במקום הברוקולי כי לא היה לי בכל זאת יצא טעים

      Avatar
      שחר שיליאן

      שלום. במה אפשר להחליף את רוטב הדגים?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לוותר עליו ולהוסיף עוד טיפונת מלח או סויה לפי הטעם.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות