-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 5153.1 קק״ל 20612.3 קק״לפחמימות 63.7 גרם 254.7 גרםשומן 528.7 גרם 2114.9 גרםנתרן 1452.1 מ״ג 5808.5 מ״גחלבון 48.5 גרם 194.1 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.1 גרםשומן רווי 40.6 גרם 162.3 גרםכולסטרול 332.4 מ״ג 1329.5 מ״גסידן 64.2 מ״ג 256.9 מ״גברזל 3.6 מ״ג 14.6 מ״גאשלגן 563.5 מ״ג 2254.1 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 20.0 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות5153
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 5153.1 קק״ל 20612.3 קק״לפחמימות 63.7 גרם 254.7 גרםשומן 528.7 גרם 2114.9 גרםנתרן 1452.1 מ״ג 5808.5 מ״גחלבון 48.5 גרם 194.1 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.1 גרםשומן רווי 40.6 גרם 162.3 גרםכולסטרול 332.4 מ״ג 1329.5 מ״גסידן 64.2 מ״ג 256.9 מ״גברזל 3.6 מ״ג 14.6 מ״גאשלגן 563.5 מ״ג 2254.1 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 20.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 5153 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
8 שוק עוף ללא עצם בינוניות
משרה
-
2 שיני שום
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
2 כפות טימין טרי
-
3 כפות מיץ לימון
-
2 כפות שמן זית
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
ציפוי
-
1 כוס קמח לבן
-
2 ביצים L
-
2 כוסות פירורי לחם
טיגון
-
2 ליטר שמן קנולה
הגשה
-
4 כפות מיונז
-
3 כפות חרדל דיז’ון
אופן הכנה
- מכינים את המשרה: כותשים את השום.
- בקערה מערבבים את כל חומרי המשרה. מכניסים את השוקיים ומשרים לפחות שעה במקרר.
- במחבת עמוקה מחממים את השמן.
- שמים את הקמח בקערה אחת, טורפים את הביצים בקערה נוספת ובקערה שלישית מניחים את פירורי הלחם. מצפים את שוקי העוף בקמח, טובלים אותן בביצים ואז מצפים בפירורי הלחם.
- מטגנים את שוקי העוף עד שפירורי הלחם משחימים. מוציאים לנייר סופג.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מעבירים את שוקי העוף לתבנית התנור ואופים כ-15 דקות. מגישים בליווי המיונז והחרדל.
אופן הכנה
- מכינים את המשרה: כותשים את השום.
- בקערה מערבבים את כל חומרי המשרה. מכניסים את השוקיים ומשרים לפחות שעה במקרר.
- במחבת עמוקה מחממים את השמן.
- שמים את הקמח בקערה אחת, טורפים את הביצים בקערה נוספת ובקערה שלישית מניחים את פירורי הלחם. מצפים את שוקי העוף בקמח, טובלים אותן בביצים ואז מצפים בפירורי הלחם.
- מטגנים את שוקי העוף עד שפירורי הלחם משחימים. מוציאים לנייר סופג.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מעבירים את שוקי העוף לתבנית התנור ואופים כ-15 דקות. מגישים בליווי המיונז והחרדל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
אפשר להכין בנינגה?
לא ניסינו אבל בעיקרון כן!
ניסיתי את המתכון כל הציפוי ברח
נכון גם אני ניסיתי היום, הציפוי ברח לי, לדעתי שכחו במתכון קמח לפני טבילה במשרה ובפירורים
הוספנו כעת קמח למתכון, לא תמיד חייב והציפוי לא אמור “לברוח”, אך לקחנו לתשומת ליבנו.